Hem/Är årets tomte en robot?? – Julhälsning från Revidecos VD

Är årets tomte en robot?? – Julhälsning från Revidecos VD

Av: |Publicerat: 2017-12-11|

Är årets tomte en robot?? Förhoppningsvis inte, säger jag. Jag tror att vi, i denna mer och mer digitaliserade och automatiserade värld, kommer att behöva fler mänskliga möten. Där man, så att säga, möts med alla sinnen, IRL.

Detta gäller inte bara tomten. Vi på Revideco är övertygade om att det gäller mötet med din redovisningskonsult och revisor också. När det gäller något så viktigt och personligt som ditt företags ekonomi, och indirekt också din privata, så tror vi på det personliga mötet. Enligt vår erfarenhet så är det överlägset effektivaste sättet att uppnå bra resultat.

Det innebär inte att vi inte samtidigt tror på både digitalisering och automatisering. Inte då av tomtens tjänster, men av vissa tjänster som din revisor eller redovisningskonsult tidigare gjort. Under året har vi inlett ett bra samarbete med en leverantör av automatiserad redovisning, som gör att vi även kan erbjuda detta, för de kunder som det passar för (ledtråd: för att vara en sådan kund så behöver du ha mycket god koll på dina rutiner, och vara strukturerad till din läggning…). Det viktigaste här är att du, innan du bestämmer dig, diskuterar med någon som kan hjälpa dig att avgöra vilket som är det bästa valet för DITT företag. Vi har redan hjälpt många på resan mot digitaliserad eller automatiserad redovisning, och vill jättegärna hjälpa fler. Hör gärna av dig, vare sig du redan är kund hos oss eller inte!

Vi ser också att fler och fler intressanta start-up-företag vänder sig till oss för att utveckla sitt företag och sitt företagande, och är också i startgroparna med ett samarbete med en start-up-hub för att utveckla detta ytterligare. För oss som gillar nya och spännande idéer, så är det mycket inspirerande!

Jag, tillsammans med alla fantastiska medarbetare på Revideco, önskar dig en välförtjänt julledighet, en vit jul, och en mänsklig tomte!

Vänligen // Erik

Dela den här artikeln!