Hem/Auktoriserad revisor Skellefteå efterlyses

Auktoriserad revisor Skellefteå efterlyses

Av: |Publicerat: 2020-10-05|

Vi vill expandera vårt revisionsteam och söker nu efter en ytterligare auktoriserad revisor till vårt Skellefteå-kontor.

Nyfiken hemvändare – auktoriserad revisor Skellefteå

Vi tror att du kanske är en hemvändare som vill tillbaka till Skellefteå. Du kanske funderar på vilka arbetsplatser som kan erbjuda ett familjärt men samtidigt utmanande arbetsklimat om du skulle flytta hemåt?  Eller så har du idag din arbetsplats på en annan byrå i trakten och är nyfiken på vilka alternativ du har.

Hur skulle det vara att jobba på en riktig framtidsbyrå?

Det är många som funderar på framtiden. Det har vi också gjort, faktiskt riktigt mycket. Så pass mycket att vi utsågs till Årets Framtidsbyrå 2019. Vår väg är kantad av medmänsklighet, balans och en inte så liten portion mod.

Vi är totalt ca 50 personer på 4 kontor; Sundsvall, Skellefteå, Stockholm & Göteborg. På kontoret i Skellefteå är vi idag 19 personer.

Ett entreprenörshjärta

Våra kunder är i huvudsak entreprenörer vilket betyder att du har en stor fördel om du har ett entreprenörshjärta. Våra entreprenörer kommer i alla storlekar och har stor geografisk spridning, många finns även utomlands. Att vi jobbar både med mindre och större bolag ger en bra förutsättning för balans och personlig utveckling.

Internationellt fokus

Är du intresserad av internationella uppdrag så har vi idag ett etablerat samarbete med MGI Worldwide, genom MGI har vi tillgång till revisorer, redovisningskonsulter och specialister i ungefär 100 länder som hjälper oss hjälpa våra kunder expandera ut i världen.

Konceptet R

Vi jobbar med RevisionRådgivning och Redovisning och vi har inriktat oss på att leverera kvalificerade tjänster inom dessa områden. Eftersom våra kunder efterfrågar en kunskap som ofta är mångfacetterad är det viktigt att vi behärskar flera av dessa områden. Vi kallar helt enkelt detta för R.

Intressant? Maila Erika Forsgrenerika.forsgren@revideco.se, slå henne en signal på 0910-380 20 eller fyll i en spontanansökan här.

Dela den här artikeln!