Pär Wessel

Redovisningskonsult

Tel: 031-530 196
E-post: par.wessel@revideco.se
På Revideco sedan 2018

Om livet på Revideco

Livet på Revideco är väldigt bra. Trevliga och kompetenta kollegor och det är en härlig stämning. Vi är litet men gött gäng i Göteborg.

Om jobbet på Revideco

Jobbar främst med löpande redovisning och bokslut.

Vägen till Revideco

Vägen till Revideco började med studier i Kalmar där jag tog en magisterexamen inom marknadsföring. Därefter jobbade jag i en färgbutik med allt från att sälja färg till lättare bokföring. Intresset för bokföring växte och vips så hade jag flyttat till Göteborg och börjat en yrkesutbildning till redovisningsekonom. Efter utbildningen började jag arbeta på LRF Konsult. Resan tog mig vidare till Skatteverket men efter ett halvår där insåg jag att jag saknade redovisningen. Lyckligtvis tipsade Ulrika (på Göteborgskontoret) mig om Revideco och nu trivs jag som aldrig förr.

Om livet i största allmänhet

Jag bor med min sambo i centrala Göteborg och har ett osunt intresse för fotboll, i synnerhet Manchester United. På fritiden gillar jag att träna och resa.

Om det hemliga i livet

När jag i gymnasiet var på träningsläger i Amsterdam fick jag äran att prata med Zlatan. I slutet på en Ajax träning fick jag och mina kompisar ställa oss i kö för att få Zlatans autograf. Jag var först i kön och lånade ut min penna till Zlatan. När Zlatan hade skrivit klart frågande han mig: – Det var din penna va? Jag svarade då JA.