Andreas Boman

Auktoriserad revisor

Tel: 0910-380 20
E-post: andreas.boman@revideco.se
På Revideco sedan 2018

Om livet på Revideco

”Att tänka fritt är stort, att tänka rätt är större” På Revideco gör vi båda delarna. Vi utmanar varandra, vi lär av varandra samtidigt som vi respekterar och uppmuntrar såväl kollegor som kunder. Det är Revideco-andan som gör att både medarbetare och kunder trivs så bra med oss.

Om jobbet på Revideco

På Revideco är vi inriktade på att vara både revisor, redovisningskonsult och rådgivare. Det gör att jobbet är varierande och frågorna kan vara både små och stora, mjuka och hårda, enkla och svåra. Tillsammans löser vi uppgifterna. Det gör att ingen dag blir den andra lik och det gör mitt arbete som revisor så intressant och spännande, varje dag!

Vägen till Revideco

Jag har jobbat på två av de större revisionsbyråerna och har däremellan hunnit med avstickare till såväl offentlig sektor som till tillverkande industri. Under årens lopp har jag känt en nyfikenhet på Revideco och dess moderna syn på ledarskap, medarbetare och branschen som helhet och våren 2018 var det dags för mig att bli en del av Revideco. Jag kommer närmast från en ekonomichefstjänst på ett större företag i Skellefteåregionen.

Om livet i största allmänhet

På södra sidan älven i Skellefteå, i sydvästra hörnet av vackra Sunnanå står ett vitt hus med bruna knutar, där bor jag. När jag trivs som allra bäst befinner jag mig i en slalombacke, i ett löparspår, på golfbanan eller som åskådare när min dotter spelar fotboll en solig sommardag. Att få kliva in i ett fullsatt Skellefteå Kraft Arena och se Skellefteå AIK vinna en spännande slutspelsmatch är också något jag tycker väldigt mycket om.

Om det hemliga i livet

Jag ångrar djupt att jag inte i yngre år passade på att jobba som säsongsarbetare i Alperna och lärde mig åka skidor riktigt, riktigt bra. Men det kanske man kan göra som pensionär!?