Roland Peterson

Affärsrådgivare

Tel: 0910-383 42
E-post: roland.peterson@revideco.se
På Revideco sedan 2011

Om livet på Revideco

Revideco är ett litet och familjärt företaget med fördelarna som det ger i form av en nära kontakt med kunderna. Samtidigt kan vi erbjuda kunderna bra utvecklingsmöjligheter eftersom vi inte bara finns i Skellefteå utan också på fler ställen i landet och även har kontakter i de flesta delar av världen genom MGI.

Om jobbet på Revideco

Möjligheten att få träffa företagare som vill framåt och att få hjälpa till som bollplank samt med goda idéer inspirerar. Revideco är ett litet företag som lever med samma förutsättningar som de företagare vi jobbar med.

Vägen till Revideco

Efter lantbruksstudier och 23 år på LRF Konsult följde 4 år där jag öppnade Landshypoteks kontor i Skellefteå och som vid mitt avhopp hade växt till 2 personers bemanning. Under sommaren 2011 fick jag chansen att börja på Revideco och tog den.

Om livet i största allmänhet

Njuter av livet som ekonom och att kunna komma hem till lugnet i södra Gärdsmark, som måste vara en av de allra trevligaste platserna i världen. Att bo där och samtidigt kunna heja på Sveriges bästa AIK är bara toppen. Naturen med jakt finns nära och man behöver inte resa för att kunna jaga. Inget ställe kan vara bättre att vila upp sig på för att kunna ge bästa möjliga råd som rådgivare till företagarna.

Om det hemliga i livet

Här finns inget att skriva om för då är det inte hemligt.