Ulf Eriksson

Om jobbet på Revideco

Bor i Skellefteå och delar tiden mellan kontoren i Skellefteå och Stockholm. Merparten av uppdragen och kunderna har jag dock i Stockholm och jag är där cirka 15 veckor per år och träffar kunder och kolleger. Jag är mer inriktad på tillverkande företag och har bland annat arbetat som ekonomichef på ett större industriföretag. Kunderna säger att de uppskattar vårt engagemang för mindre och medelstora företag. De är viktiga för oss och de vet att vi ställer upp när det behövs.

Om vägen till Revideco

Jag började på Öhrlings i Skellefteå 1989 där jag bland andra arbetade med Erik och Tommy. På senare år återuppstod kontakten då jag gjorde en del jobb åt Revideco på konsultbas. Det blev mer och mer så till slut hoppade jag över och började på Revideco.

Om hemliga jobbdrömmar

Jag har ingen direkt drömkund. Det viktigaste för mig är att jobba med olika branscher. Det är det roliga och det är en styrka. Det är tillfredsställande när det händer något nytt och spännande nästa varje dag. Gärna fler medelstora företag, som har en egen utvecklad administration och tar hand om mycket själva. Då kan vi hjälpa till med tillväxten.

Om livet på Revideco

Det är mycket roligare än på andra byråer, det är därför jag jobba här. Avspänt, öppet, högt i tak. En friare värld. Det är brett, inte smalt hierarkiskt. Alla är värda någonting.

Om livet i största allmänhet

Sambo sedan 21 år och två barn. På fritiden är det golf som gäller. Det hinns inte med så mycket annat. Särskilt inte när vi har hus och tomt, och så blir det ju en hel del skjutsande av barnen också. Ja, det är klart att jag hänger med på Skellefteå AIK i hockeyn också.

Om det hemliga livet

Har kört hundspann, men hinner inte med det längre.

Följ oss på:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
Ulf Eriksson

Auktoriserad revisor

Tel: 0910-383 43
E-post: E-post: ulf.eriksson@revideco.se
På Revideco sedan 2006

Kontakt

Stockholm

Drottningholmsvägen 22, 2 tr
112 42 Stockholm
Telefon: 08-54 54 25 00
Fax: 08-650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Stockholm

Skellefteå

Nygatan 67
931 30 Skellefteå
Telefon: 0910-105 80
Fax: 08-650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Skellefteå

Göteborg

Gårdavägen 1
412 50 Göteborg
Telefon: 031-530 190

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Göteborg