Ulf Eriksson

CFO

Tel: 0910-383 43
E-post: ulf.eriksson@revideco.se
På Revideco sedan 2006

Om livet på Revideco

Det är mycket roligare än på andra byråer, det är därför jag jobba här. Avspänt, öppet, högt i tak. En friare värld. Det är brett, inte smalt hierarkiskt. Alla är värda någonting.

Om jobbet på Revideco

Bor i Skellefteå och delar tiden mellan kontoren i Skellefteå och Stockholm. Merparten av uppdragen och kunderna har jag dock i Stockholm och jag är där cirka 15 veckor per år och träffar kunder och kolleger. Jag är mer inriktad på tillverkande företag och har bland annat arbetat som ekonomichef på ett större industriföretag. Kunderna säger att de uppskattar vårt engagemang för mindre och medelstora företag. De är viktiga för oss och de vet att vi ställer upp när det behövs.

Vägen till Revideco

Jag började på Öhrlings i Skellefteå 1989 där jag bland andra arbetade med Erik och Tommy. På senare år återuppstod kontakten då jag gjorde en del jobb åt Revideco på konsultbas. Det blev mer och mer så till slut hoppade jag över och började på Revideco.

Om livet i största allmänhet

Sambo sedan 21 år och två barn. På fritiden är det golf som gäller. Det hinns inte med så mycket annat. Särskilt inte när vi har hus och tomt, och så blir det ju en hel del skjutsande av barnen också. Ja, det är klart att jag hänger med på Skellefteå AIK i hockeyn också.

Om det hemliga i livet

Har kört hundspann, men hinner inte med det längre.