Astrid Jansson

Godkänd revisor

Tel: 08-54 54 25 03
E-post: astrid.jansson@revideco.se
På Revideco sedan starten

Om livet på Revideco

Revideco inte så hierarkiskt som en traditionell revisionsbyrå. Stämningen är glad och avspänd vilket uppskattas av våra kunder. Samtidigt håller vi naturligtvis balansen mellan det avspända och det som är måsten i vårt yrke när det gäller till exempel oberoende och integritet.

Om jobbet på Revideco

Våra kunder är oftast små och medelstora ägarledda företag som uppskattar vår tillgänglighet och att vi förstår deras verklighet. Många kunder har funnits hos oss länge och rekommenderar oss, vilket är speciellt roligt och ett gott betyg.

Vägen till Revideco

Efter skolan arbetade jag som sekreterare under några år, men kände att jag ville läsa vidare och inrikta mig på ekonomi. Började som redovisningskonsult, därefter arbetade jag med revision 1989 och blev påskrivande revisor 1994.

Om livet i största allmänhet

Är sambo och bor i Viggbyholm i Täby. På fritiden seglar jag gärna eller kör vår hobbybil av märket Corvette. Har lantställe på Ljusterö. Tycker livet är härligt och dagarna aldrig tillräckligt långa för allt jag vill hinna med. Kliver därför upp tidigt på morgonen för att verkligen hinna ”fånga dagen”.

Om det hemliga i livet

Är rätt så händig om jag får säga det själv. Skulle nog kunna bygga ett litet hus på egen hand, om jag måste.