Jakob Vikström Lindh

Revisor

Tel: 08-54 54 25 15
E-post: jakob.vikstrom.lindh@revideco.se
På Revideco sedan 2019

Om livet på Revideco

Jag trivs väldigt bra på Revideco och har gjort det från dag ett. Det är en arbetsplats med trevliga kollegor som besitter enormt mycket kunskap som de gärna delar med sig av. För mig som är uppväxt i Skellefteå känns det nästan lite som att komma hem då vi har många på kontoret som bidrar med norrländska dialekter.

Att få möjlighet att jobba med kunder inom olika branscher och av varierande storlekar är både roligt och utvecklande.

Om jobbet på Revideco

Mina arbetsuppgifter är i dagsläget främst inom revison och revisionsnära frågor.

Vägen till Revideco

Jag är utbildad till ekonom och kommer närmast från Skatteverket. När jag en dag kände att det var dags för något nytt så hörde jag av mig till vår kontorschef Robert, sedan rullade det på ganska snabbt fram till att vi hade kommit överens om en anställning.

Om livet i största allmänhet

Jag har under hela min uppväxt idrottat mycket och även om jag idag inte själv är aktiv så är idrotten fortfarande en viktig del i mitt liv. Det är många kvällar och helger som spenderas framför någon match på TV. Annars gillar jag att både laga och äta mat, allra helst tillsammans med någon god dryck och ett trevligt sällskap.

Om det hemliga i livet

Något jag sällan berättar för folk jag träffar är att jag spelat trumpet under mina mellanstadieår eller att jag gått ner för en slalombacke i Ryssland.