Jenny Douhan

Revisor

Tel: 08-54 54 25 15
E-post: jenny.douhan@revideco.se
På Revideco sedan 2012

Om livet på Revideco

Det låter kanske överambitiöst, men livet påverkas ju om man inte trivs på jobbet. Därför är Revidecos platta och omhändertagande organisation, med mycket skratt och livliga diskussioner, en betydande del av mitt liv.

Om jobbet på Revideco

Jag ser mig själv som en allmän ekonomicoach: jag arbetar med utveckling och avveckling av verksamheter, skattefrågor, omstruktureringar, bokslut, skattedeklarationer och en hel del annat i små till medelstora bolag. Och så revision såklart.

Vägen till Revideco

Jag har provat på det mesta i yrkesväg, vilket jag också tror är en stor styrka. Att ha arbetat i flera olika branscher ger mig en större förståelse för de kunder jag möter; jag känner till vilka utmaningar de kan stöta på i sitt dagliga arbete. Jag byggde upp en gedigen arbetslivserfarenhet i bland annat servicebranschen innan jag till slut bestämde mig för att bli civilekonom.

Om livet i största allmänhet

Jag bor i villa på vackra Värmdö tillsammans med min make, våra två döttrar och vår katt Roffe. Jag spelar mer än gärna sällskapsspel, t ex Besserwisser, så att jag kan skryta med mina kunskaper i språk, matlagning och film. Min senaste passion i livet är yoga: gör underverk med kropp och själ.

Om det hemliga i livet

Min bucket list (utan inbördes ordning):

Cykla Vättern runt
Åka Hurtigruten
Vandra uppför Kebnekaise
Yoga utomhus på plats med fantastisk utsikt (kom gärna med förslag)