Lotta Lidman

Redovisningskonsult

Tel: 08-54 54 25 30
E-post: lotta.lidman@revideco.se
På Revideco sedan maj 2018

Om livet på Revideco

Revideco är en arbetsplats där man tillåts att utvecklas och lära sig mer inom yrket. Att komma till arbetet är förenat med ett leende.

Om jobbet på Revideco

Arbetar med redovisning för små och medelstora ägarledda bolag. Varierande arbetsuppgifter såsom löpande bokföring, lön, deklaration, månads och kvartalsavstämningar.

Vägen till Revideco

Efter ett gediget liv inom både restaurang samt detaljhandelsbranschen med yrkesroller som bl.a. butikschef, assisterande restaurangchef och internationell dealer kom nyfikenheten över att få arbeta med siffrorna och se en helhet istället för att arbeta med dem redan serverade. Efter utbildning inom redovisning hamnade jag här på Revideco.

Om livet i största allmänhet

Bor i Nyköping med man och 4 barn födda 2007, 2013, 2015 och 2017. Har ett ganska fullspäckat schema utanför arbetet, men rutiner och en fantastisk man gör att vardagen fungerar. När vi är lediga tillsammans och utan något inplanerat samlar vi gärna vänner och familj för god mat och trevliga pratstunder.

Om det hemliga i livet

När och om möjligheten finns kommer jag och min man köpa oss ett hus på varmare breddgrader som vi kan nyttja under vintertiden, då det värsta jag vet är kyla och att frysa.