Marie-Louise Hallbygård

Redovisningskonsult 

Tel: 08-54 54 25 27
E-post: marie-louise.hallbygard@revideco.se
På Revideco sedan 2014

Om livet på Revideco

Jag har aldrig varit på ett ställe som jag upplever så positivt och varmt! Alla skrattar, har roligt och hjälper varandra. För oss som tidigare anställda på RB Effectiva blev det ett jättelyft kompetensmässigt att få revisorer som kolleger.

Om jobbet på Revideco

Det är fantastiskt omväxlande och utvecklande att arbeta som redovisningskonsult med kunder som kan vara allt från finansvalpar till tatuerare. Man får insyn i många olika verksamheter.

Vägen till Revideco

Började som designer och egen företagare . Gjorde en karriärvändning efter att jag fick barn och utbildade mig inom ekonomi. Jobbade sedan på olika ekonomiavdelningar för både små och börsnoterade konsultföretag. Beslutade mig sedan för att bli redovisningskonsult och det har jag aldrig ångrat. Började på RB Effectiva och följde med till Revideco 2014 i samband med att företagsköpet.

Om livet i största allmänhet

När mina tre barn blev stora (jag har också barnbarn) flyttade vi till Kungsholmen så jag har cirka fem minuters promenad till jobbet. Sommarställe i Stockholms skärgård och att vistas i fjällen betyder mycket för mig.

Om det hemliga i livet

Jag tycker om att fixa och dona, ta hand om andra. Har extrajobbat som konferensvärdinna och gillar att ordna fester. Intresset för design och kläder finns också kvar