Yongan Kim

Revisor

Tel: 08-54 54 25 29
E-post: yongan.kim@revideco.se
På Revideco sedan 2018

Om livet på Revideco

Livliga diskussioner, härliga skratt, högt i tak med en platt organisation, prestigelösa kollegor som svarar på alla frågor, högt och lågt och en variation av kunder från olika branscher gör det lätt att trivas.

Om jobbet på Revideco

Bokslut, årsredovisningar, deklarationer, rådgivning men huvudsakligen med revisioner.

Vägen till Revideco

Läst till civilekonom på SU med ambitionen att bli revisor men tog en omväg via detaljhandeln främst inom modebranschen och jobbat med inköp som controller, inköpschef och vd. Ville göra en förändring i mitt hektiska liv och gick tillbaka till min ursprungsplan, omvägen tog dock 30 år…

Om livet i största allmänhet

Bor i Nacka med man och 3 barn, alla barnen befinner sig i olika faser i livet, äldsta sonen som jobbar som gruppchef vill diskutera ledarskapsfrågor, andra sonen är 17 år och vill övningsköra och dottern som är 11 år vill helst bara träffa sina kompisar fast jag vill ha mer tid med henne, så det är alltid full fart hemma. Älskar att resa, har några favorit länder så som Thailand, Mexiko, Spanien och Italien, ser till att besöka nya städer och stränder i dessa länder någon gång per år.

Om det hemliga i livet

Vi har ett piano på jobbet som påminner mig varje dag om att jag brukade spela som barn, men inte har spelat på många år…kanske ska jag återuppta det när jag är ensam på kontoret.