Hem/Kunskapsfrukost i Göteborg

Kunskapsfrukost i Göteborg

Av: |Publicerat: 2019-11-15|

Skandia, Revideco och InstanTM bjuder in till kunskapsfrukost på Lindholmen den 21 november 08.15.

Revideco – PLANERING AV SKATT FÖR FÖRETAG OCH DESS ÄGARE

Betalar du och ditt företag rätt skatt?

Lagar och rättspraxis i skattefrågor förändras ständigt. Att hänga med i utvecklingen är därför ett måste för den som vill planera på rätt sätt.

Jens Malm och Caisa Westin från årets framtidsbyrå 2019, Revideco AB går igenom hur du som företagare bäst kan få del av överskottet i ditt bolag. Vi ger dig kunskap och information!

Skandia – RÄTT INKOMST VID RÄTT TILLFÄLLE

Har du koll på vilken inkomst du kommer ha den dag du slutar arbeta?
Är du i 40-årsåldern idag kommer pensionen troligtvis vara runt 50 procent av din slutlön.

Vet du vilken månadsinkomst du skulle ha om du blir långtidssjukskriven?
Saknar du sjukförsäkringsskydd idag handlar det om en ersättning om max 17 000 kr efter skatt.

Detta är några av de frågor som Lisa Holmqvist och Andreas Richtoff från Skandia kommer ta upp. De kommer att förtydliga för dig vad du kan påverka redan nu, som kommer göra stor skillnad.

InstanTM – HAR DU KOLL PÅ DITT VARUMÄRKE? 

I dagens digitala värld kan dina produkter och tjänster göras tillgängliga för hela världen genom några enkla knapptryck. Därför är det numera extra viktigt att ha koll på ditt varumärke; dels för att undvika att andra åker snålskjuts på ditt varumärke, men också för att säkerställa att du inte råkar begå intrång mot någon annan.

Varumärket är ofta bolagets mest värdefulla tillgång, ändå missar många att registrera och bevaka detta. På detta seminarium – kryddat med aktuella case från välkända företag – kommer du med hjälp av Anders Wedenmark från InstanTM att få konkreta tips och råd kring vad du som varumärkesägare bör tänka på för att inte hamna i juridiska problem.

Med info och bokningslänk hittar du här.

 

Dela den här artikeln!