Hem/Revisor sökes till Stockholm

Revisor sökes till Stockholm

Av: |Publicerat: 2019-08-04|

Har du erfarenhet av revision och vill utvecklas i ett företag där du själv har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och din karriär? Vi på Revideco söker nu en revisor till vårt kontor på Fridhemsplan där du kommer vara med och leverera kvalificerade tjänster inom revision och rådgivning till våra kunder. Då vi är en prestigelös och öppen organisation som tror på work-life balance söker vi dig som är nyfiken, effektiv och har ett driv att utveckla din kunskap tillsammans med oss!

Din roll

I din roll som revisor arbetar du i en bred roll som bland annat innefattar revision, granskningar och analyser, rådgivning samt en del bokslut och årsredovisning till våra kunder. Arbetet sker i team om två till tre personer, beroende på kundens storlek, där era viktigaste uppgifter är vara lyhörda och innovativa rådgivare till våra kunder. Vi tror på att man utvecklas genom att arbeta tillsammans med personer med varierade kunskaper och erfarenheter, och du kommer därför vara i team med olika kollegor inom ett brett spektrum av branscher.

Våra kunder är i huvudsak små- och medelstora ägarledda företag men även stiftelser, föreningar och internationella uppdrag finns bland våra kunder. Vissa företag vill bara ha hjälp med delar av vårt utbud, medan andra vill ha hjälp med ett flertal av våra tjänster.

Du välkomnas till vårt härliga kontor med 25 kollegor vid Fridhemsplan.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har en utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning/revision eller finans, samt något till några års arbetserfarenhet från revisions- eller redovisningsbyrå. Vidare, utgår vi från, att du behärskar både svenska och engelska i så väl tal som skrift. Kan du ytterligare språk är det meriterande.

Då vi är ett ägarlett bolag vet vi handgripligen hur det är att driva och arbeta i en sådan bolagsform, och befinner oss därför i samma situation som våra kunder. För att trivas hos oss är du en nyfiken person med intresse för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Genom att vara initiativtagande tar du själv tag i saker och trivs i en organisation där inte allt är serverat. Din affärsmässighet, ditt stora engagemang och kommunikativa sida gör att du skapar ett förtroende både hos våra kunder och internt. Slutligen är det viktigt för oss att du som person tycker om att tillhöra ett team. Vi på Revideco arbetar tillsammans och en viktig del i vår framgång är att vi hjälper varandra!

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast onsdagen den 24 september 2019. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I din ansökan vill vi se ditt CV och ditt personliga brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Maria Sjöman, tel. 0727-474242.

Om oss

Revideco 2019 års vinnare av ”Årets Framtidsbyrå”. Det är vi oerhört stolta över och vi ser det som en bekräftelse på att Revideco arbetar modern och framåtorienterat. Vi är totalt ett 50-tal medarbetare på fördelade på 3 kontor; Göteborg, Skellefteå och vårt huvudkontor i Stockholm. Vi levererar kvalificerade tjänster inom redovisning, revision och rådgivning.

Hos Revideco kommer du till en prestigelös och öppen organisation där du själv har all möjlighet att påverka din karriär.

Dela den här artikeln!