När jag startade Revideco 1994, så startade också mitt liv som entreprenör. Som alla entreprenörer hade jag ett antal skäl till att jag ville driva eget. Jag ville förändra branschen och lära mig mycket nytt. Jag ville hitta fantastiska och inspirerande människor att jobba med (check!). Och, kanske lite ovanligt, jag ville jobba 30 timmar i veckan!

1994 hade jag just hunnit bli pappa till två barn, Daniel och Ida, och jag ville vara mer med dem. Och jag ville ha tid att tänka. Tid för återhämtning och vila.

Många frågar hur det gått med den föresatsen. Rätt så bra, brukar jag svara. Kanske är inte snittet 30 timmar i veckan sedan starten, men det är en bit under 40, i alla fall. Däremot kan det variera ganska mycket. Några veckor i slutet på maj i år hade jag det relativt lugnt, men i juni drog ”slutspurten innan semestern” igång på allvar. Så nu känner jag att jag behöver ”hämta mig åter” snart. Något jag gör genom att vara med min älskade fru, de fyra barnen och den stora släkten, genom att bygga hus, spela piano, dricka ett glas champagne och laga mat. Och läsa!

Boktips!

Helst läser jag om favoritämnena neurologi, psykologi, genetik och romantisk kärlek. Jag läser mycket, så det är i princip kört att bara ge ett boktips inför sommaren. Ni får därför tre:

Om du vill ha fler boktips så läs också det här inlägget där flera av mina kollegor ger sina rekommendationer!

Trevlig sommar!