Hem/Trendspaningar i branschen, seminarium 19 november

Trendspaningar i branschen, seminarium 19 november

Av: |Publicerat: 2020-10-27|

Trendspaningar i branschen, seminarium – Skandia, Revideco och Prima Advokatbyrå

Revideco – Digital bokföring

Spara tid genom att förenkla ditt företags ekonomiadministration med hjälp av digitala verktyg. Pär Wessel från Revideco AB i Göteborg går igenom hur du som företagare med hjälp av dagens system och verktyg kan förenkla och digitalisera olika arbetsuppgifter i bolagets ekonomiadministration. Vi ger dig verktygen att göra rätt från början.

Skandia – Hälsokedjan

Att jobba förebyggande i ditt företag lönar sig. Med Skandias hälsoförsäkring, för förebyggande insatser, har vi minskat sjukskrivningarna med 60 % tillsammans med våra kunder de senaste 13 åren. 8 av 10 använder vår försäkring förebyggande innan sjukskrivning. Vi vet att det mer lönsamt att förebygga än att vänta tills skadan sker. Som resultat får vi friskare företag som blir mer attraktiva på arbetsmarknaden och som stärker sitt varumärke. Hör mer om detta när Andreas Richtoff Rickardsson, företagsrådgivare Skandia, berättar om hur Skandias hälsokedja hjälper våra företag att jobba med hälsa ur ett helhetsperspektiv.

Prima Advoktbyrå – Hur hanterar man en tvist med en kund? 

Inte sällan hamnar bolag i viss osämja med sina kunder. Det kan bland annat handla om att kunden inte är nöjd med utfallet av vad som beställts eller att kunden anser fakturan vara för hög. Är du intresserad av att veta hur en process går till, när man bör koppla in en jurist och hur kan få hjälp att finansiera juristarvodet? Anmäl dig till vårt digitala seminarium för att få reda på mer!

Sista bokningsdag 17 november. Bokningslänk.

Dela den här artikeln!