Revisorsassistenter sökes

Vill du bli auktoriserad revisor, duktig på rådgivning och en riktig allround-spelare när det kommer till redovisning, bokslut, deklarationer och skattefrågor? Vill du i huvudsak arbeta med ägarledda bolag där din arbetsinsats betyder mycket för dina kunder? Vill du också ha ett roligt, ovanligt varierande och utvecklande arbete?

Då kan du vara rätt kandidat för oss.

Dina kvalifikationer

De två tjänster vi nu tillsätter har huvudinriktning mot revision med målet är att du ska bli auktoriserad revisor. Det innebär att du bör uppfylla de akademiska kvalifikationerna som ställs på dig av RI. Har du någon enstaka kurs kvar kan du såklart komplettera den längs med vägen.

Du får gärna ha något års arbetslivserfarenhet, men det är inget krav. Vi arbetar på svenska och engelska, fler språk är meriterande.

Konceptet R

Vi jobbar med revision, rådgivning och redovisning och har inriktat oss på att leverera kvalificerade tjänster inom dessa områden. Eftersom våra kunder efterfrågar en kunskap som ofta är multi diciplinär är det viktigt att vi behärskar flera av dessa områden. Vi kallar helt enkelt dessa för R.

Vi utbildar dig

Vi utbildar dig internt i de praktiska detaljerna kring affärsmannaskap & R. Du deltar också i ett omfattande externt utbildningspaket som sträcker sig över flera år och leder upp till din revisorsexamen.

Om oss

Revideco blev nyligen nominerad som en av 5 utvalda bolag utifrån totalt 88 bolag – som årets Framtidsbyrå 2018. Det är vi stolta över.

Vi är totalt ett 30-tal medarbetare på Stockholmskontoret och vi håller till i snygga lokaler i Åhlens-huset vid Fridhemsplan. Vi har också kontor i Skellefteå och Göteborg som båda skryter om att servera branschens bästa kaffe…

Ansökan

Skicka CV+ personligt brev till robert.lundstrom@revideco.se. Robert svarar också på dina frågor via e-mail.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tillsätta tjänsterna när vi hittat rätt personer.

Välkommen med din ansökan!

 

Så här behandlar Revideco AB personuppgifter vid ansökan

Revideco AB behandlar personuppgifter i samband med att en ansökan om arbete skickas in till Revideco AB. Personuppgifterna behandlas för att Revideco AB ska kunna administrera ansökningarna och tillsätta tjänsten. I och med att du lämnar din ansökan till oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för just detta ändamål