Satsningen i Göteborg fortsätter och vi vill ha fler arbetskamrater! Vi söker både revisorsassistenter och redovisningskonsulter. Du bör ha erfarenhet av t ex redovisning, bokslut, deklarationer eller revision. Kanske jobbar du redan på en redovisnings- eller revisionsbyrå, alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetens på ett företags ekonomiavdelning. Med rätta drivet och en passande utbildning kan även du som är nyutexaminerad vara aktuell.

Du är entusiastisk, utåtriktad, noggrann, självgående och kundorienterad. Eftersom vi är ett litet kontor måste alla dra i samma riktning, passa in i gänget och ständigt vara beredda på att hjälpa till där det behövs.

Vi erbjuder en kreativ miljö där du har stora möjligheter att påverka ditt eget jobb och byråns framtid. Vi har många olika typer av kunder, mindre och större företag – ofta ägarledda – som nyttjar våra kompetenser på det sätt som passar varje enskild kund bäst.

Vi finns i fräscha lokaler i närheten av Ullevi. Och vi har garanterat gott kaffe. Mer om vad Revideco är och vill, samt vad vi erbjuder våra kunder hittar du här på vår hemsida, www.revideco.se

Skicka din ansökan till jens.malm@revideco.se 
Han svarar också på frågor, tel 070-383 23 02
Välkommen med din ansökan! Vi kommer att behandla ansökningar och kalla till intervjuer kontinuerligt under hösten.