Tvärt emot vad många tror kan en revisions- och redovisningsbyrå vara en fantastiskt rolig och inspirerande arbetsplats. Men det vet du säkert redan? Åtminstone utgår vi från att du som söker det här jobbet delar vår inställning att det här är ett riktigt spännande jobb och en höjdpunkt är att möta kunder på ett personligt och trivsamt sätt.

Din bakgrund

Du har utbildning inom ekonomi/revision och har något eller några års erfarenhet från jobb på en revisionsbyrå. Du är – eller kan tänka dig att bli – bosatt i Stockholm, men du kan förstås ha dina rötter från något helt annat ställe. Vi älskar att få nya medarbetare som bidrar till den stora mångfalden på kontoret!

Dina framtidsplaner

Du har ambitioner att utvecklas vidare i jobbet och du uppfyller redan kraven från revisorsnämnden för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor.

Dina arbetsuppgifter

Som revisorsassistent kommer du att bistå övriga revisorer på Stockholmskontoret i smått och stort. Våra kunder är små- och medelstora företag som ofta är ägarledda. Du kommer att få stora chanser att få lära dig mycket om flera olika branscher.

Om oss

Vi är totalt ett 30-tal medarbetare på Stockholmskontoret och vi håller till i fräscha lokaler i Åhlens-huset vid Fridhemsplan. Vi har också kontor i Skellefteå, Jönköping och Göteborg som alla skryter om att servera branschens bästa kaffe…

Ansökan

Skicka CV+ personligt brev till robert.lundstrom@revideco.se senast den 20 februari. Robert svarar också på dina frågor antingen via e-mail eller via telefon 08-54 54 25 12. Tips: förbered dig för samtalet genom att ta reda mer om Robert. Se Stockholmskontorets kontaktsida för personliga porträtt av våra medarbetare.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tillsätta tjänsten under våren så fort vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan!