Du känner dig bekväm med de flesta förekommande arbetsuppgifterna inom ekonomisk redovisning, men tycker att det vore spännande att prova på en ny arbetsplats med nya uppdragsgivare och arbetskamrater. Stämmer detta? Välkommen då till ett intressant jobb där du får möta kunder på ett personligt och trivsamt sätt.

Din bakgrund

Du är en erfaren redovisningskonsult och jobbar idag på någon redovisnings- eller revisionsbyrå. Alternativt kan du vara ekonomi- eller redovisningsansvarig på något företag. Du bor och verkar i Stockholmsregionen, men du kan förstås ha dina rötter från något helt annat ställe. Vi älskar att få nya medarbetare som bidrar till den stora mångfalden på kontoret!

Dina framtidsplaner

Du har ambitioner att utvecklas vidare i jobbet och är nyfiken på att lära dig mer för att ytterligare förbättra vår kundnytta. Kanske är du också speciellt intresserad av den digitala utvecklingen inom redovisningsbranschen?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med redovisningstjänster på Stockholmskontoret. Här ingår t ex avstämningar, månads- och årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt moms och löner. Våra kunder är små- och medelstora företag som ofta är ägarledda. Vissa utnyttjar bara delar av vår kompetens och andra kommer att se dig som en medarbetare som sköter ekonomin på företaget.

Om oss

Vi är totalt ett 30-tal medarbetare på Stockholmskontoret och vi håller till i fräscha lokaler i Åhlens-huset vid Fridhemsplan. Vi har också kontor i Skellefteå, Jönköping och Göteborg som alla skryter om att servera branschens bästa kaffe…

Ansökan

Skicka CV+ personligt brev till robert.lundstrom@revideco.se senast den 20 februari. Om du vill veta mer om dina potentiella arbetskamrater så hittar du personliga porträtt av våra medarbetare på Stockholmskontorets kontaktsida.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tillsätta tjänsten under våren så fort vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan!