Bokföringsbyrå Sundsvall

Letar du efter en redovisningsbyrå i Sundsvall? Då har du kommit till rätt ställe. Du hittar vårt kontor i Birsta där vi har ett litet men starkt team med lång erfarenhet av revision, redovisning och rådgivning. Vi har erfarenhet av både små och stora företag och är specialister på internationella företag och kvalificerade redovisningsfrågor.

Ta första steget och boka ett möte. Välj själv om du vill ta hjälp med all din redovisning eller delar av den. Om du har behov av en byrå inom redovisning i Sundsvall är Revideco rätt ställe.

Vilka tjänster erbjuder en redovisningsbyrå Sundsvall?

Revideco är en fullservice-byrå, vi erbjuder med andra ord alla tjänster inom lön, redovisning och revision. Din vardag blir enklare när du tar hjälp av en redovisningsbyrå i Sundsvall. Vi tar hand om de delar som du vill slippa, och du kan fokusera på kärnverksamheten i ditt företag.

Har du enskild firma eller aktiebolag? Oavsett vilken företagsform du har kan du få många fördelar när du väljer att anlita en auktoriserad redovisningsbyrå för att få hjälp med det ekonomiska.

Revideco i Sundsvall erbjuder en rad olika tjänster inom redovisning.

Revideco i Sundsvall erbjuder bland annat följande tjänster:

  • Bokföring
  • Bokslut
  • Årsredovisning
  • Kundfakturering
  • Leverantörsfakturahantering
  • Lönehantering
  • Avstämningar och månadsrapportering
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Rådgivning
Varför välja en auktoriserad byrå för redovisning, Sundsvall? 3 anledningar

Varför välja en auktoriserad byrå för redovisning, Sundsvall? 3 anledningar

1. Du kan spara både tid och pengar

När du väljer att ta hjälp med din redovisning får du mer tid över till andra uppgifter inom företaget. Du kan till exempel lägga mer tid på ditt företags kärnverksamhet.

Slipp administrativt arbete

Allt administrativt arbete som följer med redovisning, löpande bokföring och löner kan du lämna till oss. Istället kan du lägga din tid och dina resurser på att ta ditt företag framåt. På så sätt kan du få större ekonomisk vinning. En vinst som kan bli ännu större när du tar hjälp av din redovisningskonsult som rådgivare.

Har du nyligen startat företag?

För nystartade företag eller företag som är på väg att starta rekommenderar vi att ta in en redovisningskonsult tidigt. Om möjligheten finns det vill säga. När man har en redovisningskonsult på plats från start har man goda förutsättningar inför framtiden och kan vara trygg med att man har full kontroll på ekonomin redan från början.

Du kan känna dig trygg och säker i ditt företags ekonomi

2. Du kan känna dig trygg och säker i ditt företags ekonomi

Det är svårt att hålla koll på allting som har med skatteområdet att göra. Ofta är du som företagare väl insatt i just din bransch, men kanske inte i allting som rör företagsekonomi. Av den anledningen är det en fördel att låta en auktoriserad redovisningsbyrå hålla koll åt dig. Byrån finns där för att uppdatera dig om det senaste och ta hand om de olika delar som du helst slipper. Samtidigt kan du vara trygg med att din företagsekonomi är i ordning och att dina deklarationer lämnas in i tid.

Auktoriserade redovisningskonsulter

Våra löne- och redovisningskonsulter är auktoriserade genom branschorganisationen FAR. En auktorisering är en kvalitetsstämpel som gör att du kan vara trygg med att vi vet vad vi gör.

Spetskompetens inom viktiga områden

Våra löne- och redovisningskonsulter har flera olika spetskompetenser inom olika områden. Till exempel koncernredovisning, skatt, utlandsfrågor och företagsköp.

Du får ett bollplank att fråga om råd

3. Du får ett bollplank att fråga om råd

Oavsett om du är en småföretagare, en nybliven företagare eller en företagare som drivit företag i många år är det värdefullt att använda sin redovisningsbyrå som bollplank. Vi tycker aldrig att en fråga är för liten eller för stor – vi svarar på allt.

Vad vill du veta mer om?

Funderar du på att gå från enskild firma till aktiebolag? Är du nyfiken på vad det innebär att anställa fler medarbetare? Undrar du över skatteregler inom ett specifikt område? Vi kan hjälpa dig med alla typer av frågor som rör ditt företagande och din ekonomi.

En partner i företagandet

När du väljer Revideco för att sköta din redovisning ser vi oss som din partner. Det betyder att våra redovisningskonsulter finns där för dig, för att göra ditt företag enkelt och roligt och för att stötta dig längs hela vägen.

Välkommen till din bokföringsbyrå, Sundsvall

Välkommen till din bokföringsbyrå, Sundsvall

Du hittar oss på Klökanvägen 8 i Birsta.

Telefon: 060-611 600
E-post: sundsvall@revideco.se

Bokföringsbyrå Sundsvall. Vanliga frågor och svar!

Bokföringsbyrå Sundsvall. Vanliga frågor och svar!

Vad gör man på en redovisningsbyrå?

En redovisningsbyrå kan hjälpa dig med alla typer av redovisningstjänster i Sundsvall. Löpande bokföring, upprätta bokslut, årsredovisningar, hantera leverantörs- och kundfakturor, lönehantering eller månadsavstämning? Det fixar vi. Och lite till.

Om du står i begrepp att digitalisera ditt företags redovisning kan vi hjälpa dig även med detta. Vi ser dig inte som en kund, utan som en partner, där vi kliver in och tar över de tjänster du behöver hjälp med.

Vad är det för skillnad på bokföring och redovisning?

Kort sagt innebär bokföring att man registrerar ett företags affärshändelser. Till exempel inköp eller försäljning. När man tittar på begreppet redovisning är det vidare och innefattar även tjänster som bokslut, deklarationer och rapportering bland annat.

Bokföringsbyrå Stockholm. Vanliga frågor och svar!

Vad kostar det att anlita en redovisningsbyrå?

Här är det viktigt att du tittar på vad som ingår i priset när du jämför priset på olika redovisningsbyråer.

Självklart spelar det även in hur mycket hjälp du behöver. Om du behöver hjälp med hela ekonomifunktionen blir det troligtvis högre pris än om du bara behöver hjälp med den löpande bokföringen.

När du väljer Revideco att sköta din redovisning får du en skräddarsydd lösning med en personlig redovisningskonsult som lär sig ditt bolag. Denna konsult kan sedan hjälpa dig med de delar du vill och finns där som ett bollplank för att svara på dina frågor.

Vi kan hjälpa till med redovisning, löner, bokföring, utdelnings- och bokslutsplanering och vara ett löpande stöd i din företagarresa.
Ta en stund och fundera på vart ditt företag befinner sig idag och vart du vill i framtiden, välj sedan redovisningsbyrå efter det.

Vem har ansvar för bokföringen?

I en enskild firma är det företagaren själv som bär hela ansvaret.

I ett företag som företräds av en styrelse är det denna som har det övergripande ansvaret. Ett visst ansvar finns även hos VD men ansvaret kan inte delegeras till de som i praktiken sköter bokföringsarbete, det vill säga din redovisningsbyrå.

Viktigt att komma ihåg är att även om du lejer ut din bokföring så kommer du som företagare inte ifrån ansvaret att den sköts korrekt. I lagstiftningen framgår tydligt att ansvaret inte kan delegeras. Därför är det extra viktigt att du väljer din redovisningsbyrå med omsorg.

Är det svårt att bokföra?

Det beror på vem du frågar. Det finns ekonomi- och bokföringsprogram idag som är enkla att använda. Men det är fortfarande många faktorer att hålla reda på.

Om du tycker att fakturor, kvitton och administration är stressande, eller om du är osäker på regler, gör du bäst i att anlita någon som hjälper dig med din redovisning.