Gratis kunskap

för dig som är nyföretagare

Spännande, härligt och kanske lite betungande också. Vi är själva entreprenörer och vet hur det känns. Att driva eget företag innebär många nya frågor. En trygg partner som kan skatt, redovisning, revision och företagande underlättar i vardagen och hjälper dig att undvika misstag som kan bli både tidsödande och kostsamma.

Här hittar du både kunskap, inspiration och hjälp som lotsar dig genom den första tiden – och vidare under företagets hela utveckling. Kontakta oss gärna för genomgång av din revision, redovisning eller rådgivning. Vi träffar dig gärna för en första kostnadsfri diskussion.

Lär dig mer
– gratis event för nyföretagare

Revideco Start-Up School VIDEO

För dig som är ny som företagare rekommenderar vi att du tar del av våra Revideco Start-Up School filmer där vi ger en expressutbildning i företagande och de vanligaste frågorna vi får från nya företagare och de som planerar att bli företagare.

LÄS MER HÄR

Revideco Growing Business

Revideco Growing Business är till för dig som driver ett växande företag och har några års erfarenhet av företagande. Delta på Revideco Growing Business för en trevlig kväll i en gemenskap av andra företagare och ekonomichefer som kan komma att ge dig viktiga insikter och undvika kostsamma misstag.

LÄS MER HÄR

Så undviker du personligt betalningsansvar

Många nyföretagare oroar sig för att bli personligt ansvariga för företagets skulder. Här har du chans att få veta mer, Revidecos Antti Niemi reder ut vad som gäller.

LÄS MER HÄR

Tid är pengar – maximera din egen tid

Svårt att få tiden att räcka till för både företaget, familjen och fritiden? Det finns hjälp att få. Här får du tips om hur du fokuserar på din kärnverksamhet och hur du köper hjälp på ett smart sätt.

LÄS MER HÄR

Så bildar du bolag

Det är inte svårt att bilda bolag, men det finns några olika sätt att välja på. Läs det här så vet du vilka alternativ som finns.

LÄS MER HÄR

Så förbättrar du bolagets likviditet

Många nystartade företag har problem med likviditeten, men det finns mycket att göra. Här får du en bra guide till bättre likviditet.

LÄS MER HÄR

3:12-reglerna – det här är det som gäller

Reglerna kring utdelning eller lön för fåmansföretagare är ett lapptäcke som kan vara svårt att överblicka. Här får du hjälp av Revideco som reder ut vad som gäller.

LÄS MER HÄR

Din guide till bättre inköp av redovisning och revision

Att veta var man ska vända sig när det gäller redovisning och revision är inte lätt. Det är också svårt att veta vad som är bäst att satsa på, vilka tjänster och vilken rådgivning är bäst för mitt företag. I den här guiden, skriven av Revidecos vd, får du många värdefulla tips.

LÄS MER HÄR