Här får du inspiration och tips som hjälper dig i vardagen

Spännande, härligt och kanske lite betungande också. Vi är själva entreprenörer och vet hur det känns. Att driva eget företag innebär många nya frågor. En trygg partner som kan skatt, redovisning, revision och företagande underlättar i vardagen och hjälper dig att undvika misstag som kan bli både tidsödande och kostsamma.

Här hittar du både kunskap, inspiration och hjälp som lotsar dig genom den första tiden – och vidare under företagets hela utveckling.

Lär dig mer – gratis kunskap för dig som startat AB

En bra start på ditt nya liv är att delta i Revidecos Start-Up School, en kostnadsfri expressutbildning för dig som är ny som företagare.

Om du hellre vill träffa oss enskilt. Fyll i formuläret här nedan så bokar vi ett möte.

Läs mer och boka din plats här

 

Se på filmen – en nyföretagare berättar

Lars Dahlberg är VD & grundare av företaget Business Reflex AB. Här samtalar han med Revidecos VD Erik Emilsson om hur han upplevde den första tiden som nyföretagare och vilken hjälp en redovisnings- och revisionsbyrå kan ge för att företaget ska få en bra start.

Boka ett möte

Många kunder som har bytt till oss gläder sig ofantligt över att vi svarar på vår e-post, ringer upp som lovat och även tar egna initiativ till kontakt. Vi är helt enkelt lätta att få kontakt med. Tänk att sådana små självklarheter kan vara så uppskattade!

Kontakta oss gärna för genomgång av din revision, redovisning eller rådgivning. Vi träffar dig gärna för en första kostnadsfri diskussion.

Så undviker du personligt betalningsansvar

Många nyföretagare oroar sig för att bli personligt ansvariga för företagets skulder. Här har du chans att få veta mer, Revidecos Antti Niemi reder ut vad som gäller.

Ladda ner dokumentet här

Tid är pengar – maximera din egen tid

Svårt att få tiden att räcka till för både företaget, familjen och fritiden? Det finns hjälp att få. Här får du tips om hur du fokuserar på din kärnverksamhet och hur du köper hjälp på ett smart sätt.

Läs mer här

Revideco reder ut begreppet fastställelseintyg.

Så bildar du bolag

Det är inte svårt att bilda bolag, men det finns några olika sätt att välja på. Läs det här så vet du vilka alternativ som finns.

Läs här

Så förbättrar du bolagets likviditet

Många nystartade företag har problem med likviditeten, men det finns mycket att göra. Här får du en bra guide till bättre likviditet.

Ladda ner dokumentet här

3:12-reglerna – det här är det som gäller

Reglerna kring utdelning eller lön för fåmansföretagare är ett lapptäcke som kan vara svårt att överblicka. Här får du hjälp av Revideco som reder ut vad som gäller.

Här kan du läsa om vad som gäller.

Tre intensiva timmar som förändrar, och framför allt förbättrar, ditt liv som nyföretagare. Vi bjuder på vår kunskap och ger dig chans att få svar på dina frågor kring redovisning och revision.

Start-Up School – Läs mer och boka här

Köpguide till redovisning- och revisionstjänster

Här får du våra bästa råd om vad du bör tänka på när du ska köpa redovisnings- och revisionstjänster när du nyligen startat ditt företag.

Läs guiden här

Följ oss på:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Kontakt

Stockholm

Drottningholmsvägen 22, 2 tr
112 42 Stockholm
Telefon: 08-54 54 25 00
Fax: 08-650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Stockholm

Skellefteå

Nygatan 67
931 30 Skellefteå
Telefon: 0910-105 80
Fax: 08-650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Skellefteå

Göteborg

Gårdavägen 1
412 50 Göteborg
Telefon: 031-530 190

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Göteborg