GRATIS KUNSKAP 
Nyföretagare

Här hittar du både kunskap, inspiration och hjälp som lotsar dig genom den första tiden – och vidare under företagets hela utveckling.

GRATIS EVENT FÖR NYFÖRETAGARE

BETALNINGSANSVAR

Så undviker du personligt betalningsansvar

Många nyföretagare oroar sig för att bli personligt ansvariga för företagets skulder. Här har du chans att få veta mer, Revidecos Antti Niemi reder ut vad som gäller.

Så undviker du personligt betalningsansvar
koncernstruktur

TIDSUPPSKATTNING

Tid är pengar – maximera din egen tid

Svårt att få tiden att räcka till för både företaget, familjen och fritiden? Det finns hjälp att få. Här får du tips om hur du fokuserar på din kärnverksamhet och hur du köper hjälp på ett smart sätt.

BOLAG

Så bildar du bolag

Det är inte svårt att bilda bolag, men det finns några olika sätt att välja på. Läs det här så vet du vilka alternativ som finns.

LIKVIDITET

Så förbättrar du bolagets likviditet

Många nystartade företag har problem med likviditeten, men det finns mycket att göra. Här får du en bra guide till bättre likviditet.

3:12

3:12-reglerna – det här är det som gäller

Reglerna kring utdelning eller lön för fåmansföretagare är ett lapptäcke som kan vara svårt att överblicka. Här får du hjälp av Revideco som reder ut vad som gäller.

Din guide till bättre inköp av redovisning och revision samt när du ska välja revisor

INKÖP

Din guide till bättre inköp av redovisning och revision

Att veta var man ska vända sig när det gäller redovisning och revision är inte lätt. Det är också svårt att veta vad som är bäst att satsa på, vilka tjänster och vilken rådgivning är bäst för mitt företag. I den här guiden, skriven av Revidecos vd, får du många värdefulla tips.