Här får du inspiration och tips som hjälper dig i vardagen

Spännande, härligt och kanske lite betungande också. Vi är själva entreprenörer och vet hur det känns. Att driva eget företag innebär många nya frågor. En trygg partner som kan skatt, redovisning, revision och företagande underlättar i vardagen och hjälper dig att undvika misstag som kan bli både tidsödande och kostsamma.

Här hittar du både kunskap, inspiration och hjälp som lotsar dig genom den första tiden – och vidare under företagets hela utveckling.

Lär dig mer – gratis kunskap för nyföretagare

Revideco Growing Business

Revideco Growing Business är till för dig som driver ett växande företag och har några års erfarenhet av företagande. Vi har summerat de vanligaste frågorna vi får från företagare i er situation. Delta på Revideco Growing Business för en trevlig kväll i en gemenskap av andra företagare och ekonomichefer som kan komma att ge dig viktiga insikter och undvika kostsamma misstag.

Revideco Start-Up School

För dig som är ny som företagare rekommenderar vi att du deltar på Revideco Start-Up School där vi ger en expressutbildning i företagande och de vanligaste frågorna vi får från nya företagare och de som planerar att bli företagare.

Revideco Start-Up School + Revideco Growing Business = en redig mangling

Vi håller Start-Up School och Growing Business på samma dag i direkt följd efter varandra, med ett break för en god macka och mingel. Så stanna gärna kvar/kom en stund tidigare för att träffa andra företagare och för dig som vill ha en redig genommangling så får du gärna boka upp dig på båda!

Om du hellre vill träffa oss enskilt, fyll i formuläret längre ner på sidan, så bokar vi ett möte.

Revidecos kurstillfällen hösten 2017

Stockholm, 12 Oktober, Revidecos kontor vid Fridhemsplan, Drottningholmsvägen 22, 2 tr
BOKA DIN PLATS HÄR
Skellefteå, 26 Oktober, Revidecos kontor på Nygatan 67
BOKA DIN PLATS HÄR

Boka ett möte

Många kunder som har bytt till oss gläder sig ofantligt över att vi svarar på vår e-post, ringer upp som lovat och även tar egna initiativ till kontakt. Vi är helt enkelt lätta att få kontakt med. Tänk att sådana små självklarheter kan vara så uppskattade!

Kontakta oss gärna för genomgång av din revision, redovisning eller rådgivning. Vi träffar dig gärna för en första kostnadsfri diskussion.

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig.

Många nyföretagare oroar sig för att bli personligt ansvariga för företagets skulder. Här har du chans att få veta mer, Revidecos Antti Niemi reder ut vad som gäller.

Läs mer här.

Svårt att få tiden att räcka till för både företaget, familjen och fritiden? Det finns hjälp att få. Här får du tips om hur du fokuserar på din kärnverksamhet och hur du köper hjälp på ett smart sätt.

Läs mer här

Revideco reder ut begreppet fastställelseintyg.Det är inte svårt att bilda bolag, men det finns några olika sätt att välja på. Läs det här så vet du vilka alternativ som finns.

Läs här

Många nystartade företag har problem med likviditeten, men det finns mycket att göra. Här får du en bra guide till bättre likviditet.

Läs mer här

Reglerna kring utdelning eller lön för fåmansföretagare är ett lapptäcke som kan vara svårt att överblicka. Här får du hjälp av Revideco som reder ut vad som gäller.

Här kan du läsa om vad som gäller.

Tre intensiva timmar som förändrar, och framför allt förbättrar, ditt liv som nyföretagare. Vi bjuder på vår kunskap och ger dig chans att få svar på dina frågor kring redovisning och revision.

Start-Up School – Läs mer här

Att veta var man ska vända sig när det gäller redovisning och revision är inte lätt. Det är också svårt att veta vad som är bäst att satsa på, vilka tjänster och vilken rådgivning är bäst för mitt företag. I den här guiden, skriven av Revidecos vd, får du många värdefulla tips.

I Revideco Growing Business vi har summerat de vanligaste frågorna vi får från företagare i växande bolag. Delta på Revideco Growing Business för en trevlig kväll i en gemenskap av andra företagare och ekonomichefer som kan komma att ge dig viktiga insikter och undvika kostsamma misstag.

Growing Business – Läs mer här

Följ oss på:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Kontakt

Stockholm

Drottningholmsvägen 22, 2 tr
SE-112 42 Stockholm
Telefon: +46 8 54 54 25 00
Fax: +46 8 650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Stockholm

Skellefteå

Nygatan 67
SE-931 30 Skellefteå
Telefon: + 46 910 105 80
Fax: +46 8 650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Skellefteå

Göteborg

Gårdavägen 1
SE-412 50 Göteborg
Telefon: +46 31 530 190

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Göteborg