Redovisning

Med Revideco som din partner inom redovisning och ekonomihantering blir det rätt från början och du frigör tid och resurser som kan användas till företagets kärnverksamhet.

Kvalitetssäkrad & kostnadseffektiv redovisning

Inom redovisning anpassar och skräddarsyr vi uppdraget efter dina förutsättningar och önskemål. Det innebär att vi kan ta hand om all din redovisning och ekonomihantering eller bara delar av den. Ledorden är att vi ska göra det enkelt, tillgängligt och kostnadseffektivt för dig som företagare.

Med Revideco som din partner inom redovisning och ekonomihantering blir det rätt från början och du frigör tid och resurser som kan användas till företagets kärnverksamhet.

Genom vår erfarenhet från ett stort antal branscher kan vi kontinuerligt effektivisera ditt företags redovisning och ekonomihantering.

Flera av våra redovisningskonsulter är auktoriserade och genomgår regelbundet kvalitetskontroller vilket borgar för att redovisningen alltid är av högsta kvalitet.

Redovisningstjänster

  • Bokföring

  • Bokslut

  • Årsredovisning

  • Kundfakturering

  • Leverantörsfakturahantering
  • Lönehantering
  • Avstämningar och månadsrapportering
  • Moms- och skattedeklarationer

Supportpaketet till dig som bokför själv:

Du slipper göra fel, sparar en massa tid och får råd anpassade för din situation. Riktigt bra digital on-demand support.

Redovisa själv support

SPECIALISTOMRÅDEN

Läs mer om redovisning på våra olika orter

Kontakta oss för offert

Fullservicebyrå

Vår drivkraft är att hjälpa dig som entreprenör till ökad lönsamhet och minskade bekymmer. Hos oss kommer du att känna dig trygg i alla frågor som rör ditt bolags redovisning. Vi är ett komplett redovisningsteam som kan hantera det som behövs, om det är att ta över hela redovisningen – från ax till limpa – eller om det är att sköta avstämningar, bokslut och upprättande av årsredovisningar. Vi erbjuder en trygg och flexibel lösning.

Rådgivning

Vi har 25 års erfarenhet av best practice från situationer som är ovanliga för företagare. Det kan vara när du ska ta in nya delägare, köpa ett bolag, expandera utomlands eller kanske vid ett generationsskifte, eller annat.

Vi stöttar dig i de här situationerna så att du kan ta rätt beslut och undvika fällorna. Så att du får en trygg vardag.

Så undviker du personligt betalningsansvar

Personligt: Lokalt: Globalt:

Vi hjälper företag med verksamhet utomlands, företag som vill expandera utomlands och företag som vill etablera sig i Sverige. Vi har ett internationellt självförtroende och lång erfarenhet av aktuella frågor.

Som medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide har vi kontakt med redovisningskonsulter, revisorer & specialister i över 600 kontor i 100 länder.

Revideco Vår Byrå

Se gärna vår film där vår redovisningskonsult Kim Vrij berättar om hur vi arbetar.