Redovisning

Med Revideco som din partner inom redovisning och ekonomihantering blir det rätt från början. Du frigör tid och resurser som kan användas till företagets kärnverksamhet.

Kvalitetssäkrad & kostnadseffektiv redovisning

Inom redovisning anpassar och skräddarsyr vi uppdraget efter dina förutsättningar och önskemål. Det innebär att vi kan ta hand om all din redovisning och ekonomihantering eller bara delar av den. Ledorden är att vi ska göra det enkelt, tillgängligt och kostnadseffektivt för dig som företagare.

Med Revideco som din partner inom redovisning och ekonomihantering blir det rätt från början och du frigör tid och resurser som kan användas till företagets kärnverksamhet.

Genom vår erfarenhet från ett stort antal branscher kan vi kontinuerligt effektivisera ditt företags redovisning och ekonomihantering.

Redovisningstjänster

 • Bokföring

 • Bokslut

 • Årsredovisning

 • Kundfakturering

 • Leverantörsfakturahantering
 • Lönehantering
 • Avstämningar och månadsrapportering
 • Moms- och skattedeklarationer

SPECIALISTOMRÅDEN

Läs mer om redovisning på våra olika orter

Fullservicebyrå

Vår drivkraft är att hjälpa dig som entreprenör till ökad lönsamhet och minskade bekymmer. Hos oss kommer du att känna dig trygg i alla frågor som rör ditt bolags redovisning.

Vi är ett komplett redovisningsteam som kan hantera det som behövs, om det är att ta över hela redovisningen – från ax till limpa – eller om det är att sköta avstämningar, bokslut och upprättande av årsredovisningar. Vi erbjuder en trygg och flexibel lösning baserat på vad du behöver.

Redovisning för både stora & små

Känner du att ditt företag är för litet för att samarbeta med de stora redovisningsbolagen och för stort för att samarbeta med de minsta redovisningsbyråerna? Då har du hittat helt rätt:

Våra redovisningslösningar är anpassade till både dig som driver det mindre och dig som leder det mellanstora företaget.

Vårt självförtroende ligger i att vi är en trygg samarbetspartner. Både till småföretag och i de frågor som uppkommer i större och växande bolag.

Din guide till bättre inköp av redovisning och revision samt när du ska välja revisor

Supportpaketet till dig som bokför själv:

Du slipper göra fel, sparar en massa tid och får råd anpassade för din situation. Riktigt bra digital on-demand support.

Supportpaketet till dig som bokför själv:

Du slipper göra fel, sparar en massa tid och får råd anpassade för din situation. Riktigt bra digital on-demand support.

REDOVISNING & RÅDGIVNING

Personligt: Lokalt: Globalt:

Vi hjälper företag med verksamhet utomlands, företag som vill expandera utomlands och företag som vill etablera sig i Sverige. Vi har ett internationellt självförtroende och lång erfarenhet av aktuella frågor.

Som medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide har vi kontakt med redovisningskonsulter, revisorer & specialister i över 600 kontor i 100 länder.

Din bokföringsbyrå i Jönköping

Som fullservicebyrå erbjuder vi:

 • Auktoriserade redovisningskonsulter
 • Auktoriserade lönekonsulter
 • Best practice kunskaper för de flesta branscher
 • Tillgång till marknadens ledande system
 • Skräddarsydda paket
 • God lokalkännedom
 • Redovisning, lön och rådgivning – allt på samma ställe!
Deklarera skogsfastighet – bokföringsplikt

Rådgivning

Idag har vi mer än 25 års erfarenhet av best practice från situationer som är ovanliga för företagare. Det kan vara när du ska ta in nya delägare, köpa ett bolag, expandera utomlands eller kanske vid ett generationsskifte, eller annat.

Vi stöttar dig i de här situationerna så att du kan ta rätt beslut och undvika fällorna och på så sätt få en tryggare vardag. Kontakta oss idag på e-post eller telefon för mer information samt rådgivning för ditt företag.

Så undviker du personligt betalningsansvar

Auktoriserade redovisningskonsulter

Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå som vill att du ska få en trygg vardag. Det får du genom att veta att vi hanterar de deadlines och krav som ställs på ditt företag. Då kan du fokusera på din kärnverksamhet och överlåta redovisning och administration till oss. En bra deal tycker vi som älskar siffror!

Våra redovisnings- och lönekonsulter är auktoriserade via FAR. Det borgar för att redovisningen alltid är av högsta kvalitet.

Deklarera skogsfastighet – bokföringsplikt

Se gärna vår film där vår redovisningskonsult Kim Vrij berättar om hur vi arbetar.

Läs mer om redovisning på våra olika orter