KARRIÄR

Vill du jobba på en Framtidsbyrå?

Hos oss trivs både du som vill göra snabb karriär och du som fokuserar på work-life balans

FRAMTIDSBYRÅ

Mot framtiden

En av anledningarna till att vi på Revideco är Årets Framtidbyrå 2019 är att vi har tagit vår egen väg till framgång. Vår väg är kantad av medmänsklighet, balans och en inte så liten portion mod.

REVISORASSISTENT SÖKES

Ledig tjänst Göteborg

Vill du bli auktoriserad revisor, få ta stort ansvar och känna att din arbetsinsats verkligen är betydelsefull? Vill du bli en riktig allroundspelare inom revision, redovisning och skatt? Vill du också ha ett roligt, ovanligt varierande och utvecklande arbete?

Då kan du vara rätt kandidat för oss.

Läs mer & ansök
Revideco - Revisorassistent sökes

”Jag började min karriär som redovisningskonsult innan jag 2018 valde att byta inriktning mot revision istället. Vill man precis som mig fortsätta utvecklas och ligga i framkant av branschen är Revideco rätt företag. Förutom en familjär känsla mellan kollegor och chefer finns en hög kunskapsnivå och en tydligt framåtanda vilket förhöjer arbetsmotivationen.”

David Beidestam
”Började mitt yrkesliv på ekonomiavdelningar och ville efter några år prova på konsultrollen. Ett varierande yrke där man får utvecklas. Har arbetat på flera redovisningsbyråer innan Revideco. För mig är Revideco en arbetsplats där man omges av en familjär ”vi-känsla” där kunskap delas med varandra oavsett om det är revision eller redovisning.”
Amanda Ahlström
”Jag har jobbat som inköpschef och vd inom detaljhandeln där tempot ständigt ökade. Jag sadlade om och började på Revideco, där jag får stor nytta av min tidigare erfarenhet av att utveckla och driva affären. Att ha balans mellan arbete och privatliv var aldrig självklart för mig i mina tidigare jobb men på Revideco är det en självklarhet, nu har jag ett liv!”
Yongan Kim

Hög kunskapsnivå med bra självförtroende

Hos oss kommer du att snabbt få stort ansvar och få ett bra självförtroende i de frågor vi jobbar med. Du som är ny i arbetslivet har en brant inlärningskurva framför dig och du med erfarenhet kommer att känna dig trygg i att du får support i de frågor du själv inte behärskar idag.

Entreprenören i fokus

Våra kunder är i huvudsak entreprenörer vilket betyder att du har en stor fördel om du har ett entreprenörshjärta. Våra entreprenörer kommer i alla storlekar och har stor geografisk spridning, många finns även utomlands. Vi ser därför positivt på om du själv har entreprenörsbakgrund och behärskar flera språk. Att vi jobbar både med mindre och större bolag ger en bra förutsättning för balans och personlig utveckling.

Välj själv hastigheten på din karriär

Hos oss trivs både du som vill göra snabb karriär och du som fokuserar på work-life balans. Oavsett om du vill bli auktoriserad eller inte så stödjer vi dig med ett individuellt utbildningspaket där både interna och externa utbildningar ingår. Vi investerar helt enkelt i dig och din utveckling.

Jobbet som bollplank, idéspruta och sparringpartner

Ok, här kommer något utanför boxen. Konceptet R: R som i rådgivare, R som i redovisningskonsult och R som i revisor– och sist men inte minst R som i entreprenöR. Jaha, men vad menar vi? Vi menar att våra kunder, entreprenörerna, ofta inte skiljer på vad som är rådgivning, redovisning eller revision. Eftersom att du hos oss kommer att blir entreprenörens bollplank, idéspruta och sparringpartner, behöver vi med andra ord förstå varandras yrken. Annars skapar vi inte kundnytta. Det här jobbet är ofta utmanande men vi tycker att det också är bland det mest givande man kan tänka sig.

AI & automatiserade verktyg

Du har säkert följt utvecklingen av AI och automatiserade verktyg. I media beskrivs utvecklingen i redovisnings-branschen ofta med lätt dystopiska undertoner. Så ser inte vi på framtiden. Vi ser teknikutvecklingen som en möjlighet för oss att utveckla framtidens tjänster och lösningar. Vi ligger i framkant i de här frågorna och är superglada över utvecklingen. Det eftersom det betyder att vi får byta ut mindre kvalificerade uppgifter till mer kvalificerade och ökar därigenom vår nytta.

Skicka in en spontanansökan!

Spontanansökan