KARRIÄR

Vill du jobba på en Framtidsbyrå?

Hos oss trivs både du som vill göra snabb karriär och du som fokuserar på work-life balans

FRAMTIDSBYRÅ

Mot framtiden

En av anledningarna till att vi på Revideco är Årets Framtidbyrå 2019 är att vi har tagit vår egen väg till framgång. Vår väg är kantad av medmänsklighet, balans och en inte så liten portion mod.

Och att vi jobbar med hållbarhet.

  • Ett hållbart arbetsliv
  • Leverera riktig samhällsnytta
  • Lagkänsla
  • En hög kompetensnivå
  • Ta stort ansvar
  • Närhet till beslutsfattare
  • Jobba med entreprenörer
  • Varierande arbetsuppgifter

#TILLSAMMANS

Vi har tagit ett par tydliga ställningstaganden som definierar vilka vi är på Revideco. Vi är en uppstickare i revisions & redovisningsbranschen som växer inte bara på grund av att vi är ovanligt kompetenta i våra respektive yrken.

Utan för att vi definierat hur vi vill arbeta och förhålla oss till varandra och vår omvärld. Det handlar den här filmen om. #Tillsammans

Lediga tjänster

REVISORSASSISTENT GÖTEBORG HÖSTEN 2024 

Vill du bli auktoriserad revisor, få ta stort ansvar och känna att din arbetsinsats verkligen är betydelsefull? Vill du bli en riktig allroundspelare inom revision, redovisning och skatt??

2 REDOVISNINGSKONSULTER GÖTEBORG HÖSTEN 2024 

Vi söker två erfarna redovisningskonsulter i Göteborg. Ni blir en viktig del av vårt redovisningsteam och kommer att sitta på vårt växande kontor i Gårda.

REDOVISNINGSKONSULT JÖNKÖPING 2024 

Vi söker en social och trevlig redovisningskonsult. Kom och bli en del av vårt växande kontor i Jönköping!

REVISORSASSISTENT SUNDSVALL 2024 – TILLSATT

Läser du sista året på ekonomiprogrammet och har som målsättning att bli auktoriserad revisor? Sök till oss om du vill få ta stort ansvar från början och känna att din arbetsinsats verkligen är betydelsefull.

SENIOR ACCOUNTANT GÖTEBORG, SKELLEFTEÅ ELLER STOCKHOLM 2023 -TILLSATT

Är du eller vill du bli senior accountant? Vi söker nu dig som vill arbeta med internationella kunder i en konsultroll.

REVISORSASSISTENT STOCKHOLM HÖSTEN 2023 – TILLSATT

Vill du bli auktoriserad revisor, få ta stort ansvar och känna att din arbetsinsats verkligen är betydelsefull? Vill du bli en riktig allroundspelare inom revision, redovisning och skatt??

Skicka in en spontanansökan!

”Jag började min karriär som redovisningskonsult innan jag 2018 valde att byta inriktning mot revision istället. Vill man precis som mig fortsätta utvecklas och ligga i framkant av branschen är Revideco rätt företag. Förutom en familjär känsla mellan kollegor och chefer finns en hög kunskapsnivå och en tydligt framåtanda vilket förhöjer arbetsmotivationen.”

David Beidestam
”Började mitt yrkesliv på ekonomiavdelningar och ville efter några år prova på konsultrollen. Ett varierande yrke där man får utvecklas. Har arbetat på flera redovisningsbyråer innan Revideco. För mig är Revideco en arbetsplats där man omges av en familjär ”vi-känsla” där kunskap delas med varandra oavsett om det är revision eller redovisning.”
Amanda Ahlström
”Jag har jobbat som inköpschef och vd inom detaljhandeln där tempot ständigt ökade. Jag sadlade om och började på Revideco, där jag får stor nytta av min tidigare erfarenhet av att utveckla och driva affären. Att ha balans mellan arbete och privatliv var aldrig självklart för mig i mina tidigare jobb men på Revideco är det en självklarhet, nu har jag ett liv!”
Yongan Kim

Hög kunskapsnivå med bra självförtroende

Hos oss kommer du att snabbt få stort ansvar och få ett bra självförtroende i de frågor vi jobbar med. Du som är ny i arbetslivet har en brant inlärningskurva framför dig och du med erfarenhet kommer att känna dig trygg i att du får support i de frågor du själv inte behärskar idag.

Entreprenören i fokus

Våra kunder är i huvudsak entreprenörer vilket betyder att du har en stor fördel om du har ett entreprenörshjärta. Våra entreprenörer kommer i alla storlekar och har stor geografisk spridning, många finns även utomlands. Vi ser därför positivt på om du själv har entreprenörsbakgrund och behärskar flera språk. Att vi jobbar både med mindre och större bolag ger en bra förutsättning för balans och personlig utveckling.

Välj själv hastigheten på din karriär

Hos oss trivs både du som vill göra snabb karriär och du som fokuserar på work-life balans. Oavsett om du vill bli auktoriserad eller inte så stödjer vi dig med ett individuellt utbildningspaket där både interna och externa utbildningar ingår. Vi investerar helt enkelt i dig och din utveckling.

Jobbet som bollplank, idéspruta och sparringpartner

Ok, här kommer något utanför boxen. Konceptet R: R som i rådgivare, R som i redovisningskonsult och R som i revisor– och sist men inte minst R som i entreprenöR. Jaha, men vad menar vi? Vi menar att våra kunder, entreprenörerna, ofta inte skiljer på vad som är rådgivning, redovisning eller revision. Eftersom att du hos oss kommer att blir entreprenörens bollplank, idéspruta och sparringpartner, behöver vi med andra ord förstå varandras yrken. Annars skapar vi inte kundnytta. Det här jobbet är ofta utmanande men vi tycker att det också är bland det mest givande man kan tänka sig.

AI & automatiserade verktyg

Du har säkert följt utvecklingen av AI och automatiserade verktyg. I media beskrivs utvecklingen i redovisnings-branschen ofta med lätt dystopiska undertoner. Så ser inte vi på framtiden. Vi ser teknikutvecklingen som en möjlighet för oss att utveckla framtidens tjänster och lösningar. Vi ligger i framkant i de här frågorna och är superglada över utvecklingen. Det eftersom det betyder att vi får byta ut mindre kvalificerade uppgifter till mer kvalificerade och ökar därigenom vår nytta.

VÅR SAMHÄLLSNYTTA

AUKTORISERAD REVISOR

Deklarera skogsfastighet – bokföringsplikt

Samhällsnyttan av en auktoriserad revisor är att den granskar och därigenom ökar tillförlitligheten av viss information som bolag lämnar. Därigenom ökar också intressenternas tillit till att informationen är korrekt.

En auktoriserad revisor hos oss kvalitetsgranskas av branschorganisationen FAR och Revisorsinspektionen men också av vårt globala nätverk MGI Worldwide.

AUKTORISERAD REDOVISNINGSKONSULT

Din guide till bättre inköp av redovisning och revision samt när du ska välja revisor

Samhällsnyttan med en auktoriserad redovisningskonsult är att den hjälper Sveriges företagare följa och analysera sitt bolags resultat & ställning. Men också att följa gällande lagar och regler.

En auktoriserad redovisningskonsult hos oss följer Reko, en standard för redovisningstjänster och kvalitetskontrolleras av branschorganisationen FAR.

AUKTORISERAD LÖNEKONSULT

Norrländska deklarationsexperter

Samhällsnyttan med en auktoriserad lönekonsult är att den hjälper Sveriges företagare att betala ut rätt lön i rätt tid till sina anställda. Men också följa gällande lagar och regler.

En auktoriserad lönekonsult hos oss följer Reko, en standard för redovisnings- och lönetjänster och kvalitetskontrolleras av branschorganisationen FAR.

Skicka in en spontanansökan!