Om oss på Revideco

Vi tycker om att se företag och människor utvecklas och växa.
Den resan vill vi vara en del av.

Filosofi

Drivkraft

Vi vill ha en gemensam filosofi med både kunder och leverantörer, det är då affärsrelationer fungerar bäst. Vi vill må bra och vi vill att våra kunder ska må bra. Det förekommer att vi i samförstånd avslutar ett samarbete just för att detta inte stämmer. En av våra drivkrafter är att alla som kommer i kontakt med oss ska känna att de blir lite bättre och klokare människor.

Det låter kanske ovanligt för en byrå som oss, men det handlar om att behandla folk ärligt och juste och om öppenhet, ödmjukhet och sanning. Då blir det sällan några problem.

Mångfald

Några av våra kunder är småföretagare, andra är större. Många är ägarledda och entreprenörsdrivna tjänste- och konsultföretag, som vi, men totalt sett så representerar våra kunder nästan alla tänkbara branscher.

Vi älskar mångfalden och variationen. Det ger oss omväxling och arbetsglädje.

Företagsamhet

En fördel med oss jämfört med de stora byråerna är att vi handgripligen vet hur det är att driva och jobba i ett ägarlett företag. Vi är i samma situation som våra kunder. Varje dag.

Hjälpsamhet

Har man problem ska man få hjälp. Vi koncentrerar oss på det vi är duktiga på, finns det en effektivare lösning hos någon av våra samarbetspartners så hjälper vi dig att hitta den.

Tillväxt

Precis som många av våra kunder växer vi själva. Från att varit två revisorer 1994 har vi tagit tillvara på den efterfrågan som våra kunder haft på olika tjänster. Till att idag vara en fullservice-byrå med rådgivning, redovisning och revision, anpassad för våra kunder både på den svenska och internationella marknaden.

Vi tycker helt enkelt om att se företag och människor utvecklas och växa. Den resan vill vi vara en del av.