Spontanansökan

Revideco anställer löpande personal i och med att vi växer. Vilka vi söker varierar tid till tid men det finns ett antal bakgrunder som vi söker kontinuerligt. Vi lägger ut våra jobbannonser här men tar också emot spontanansökningar. Innan vi lägger ut en tjänst går vi igenom aktuella spontanansökningar och kallar ofta direkt ifrån dessa till intervju.

REDOVISNING

Erfaren redovisningskonsult

Vi söker kontinuerligt efter erfarna redovisningskonsulter som trivs att arbeta i en digital miljö. Oavsett om du kommer från en ekonomiavdelning, drivit egen byrå eller har erfarenhet från en annan byrå är du intressant för oss. Du kommer att få helhetsansvar för flera av våra kunder varför du behöver ha ett driv och vilja att hantera det löpande men också hantera bokslut och deklarationer, från ax till limpa. Som erfaren redovisningskonsult hanterar du också en del kundrådgivning så har du erfarenhet av det är det väldigt positivt. Pratar du flera språk förutom svenska och engelska är det också en bonus.

Skicka gärna in en spontanansökan med personligt brev och CV i formuläret nedan.

grupp-diskuterar-och-hjälper-varandra

REVISOR

Revisorsassistent med ett eller flera års erfarenhet

Vi söker kontinuerligt efter revisorsassistenter med erfarenhet. I din roll som revisor arbetar du i en bred roll som bland annat innefattar revision, granskningar och analyser, rådgivning samt en del bokslut och årsredovisning till våra kunder. Arbetet sker i team om två till tre personer, beroende på kundens storlek, där din viktigaste uppgift är vara lyhörda och innovativa rådgivare till våra kunder. Pratar du flera språk förutom svenska och engelska är det också en bonus.

Skicka gärna in en spontanansökan med personligt brev och CV i formuläret nedan.

REVISOR

Auktoriserad/godkänd revisor

Många av oss kommer från storbyråerna och har gjort en aktivt val att byta till just oss, varför vi känner att just vårt erbjudande till kvalificerade revisorer är riktigt bra.

Skriv en rad om hur vi kommer i kontakt med dig i formuläret nedan så hör vi av oss.

Skicka in en spontanansökan idag

Vi söker kontinuerligt efter fler kollegor.

Skicka gärna in en spontanansökan med personligt brev och CV i formuläret så hör vi av oss!