GRATIS KUNSKAP 
Ekonomiansvarig

Är det du som har ansvar för företagets bokföring och ekonomi? Här hittar du relevanta tips och annan intressant läsning.

Ta del av vår skattkammare

Vi har skrivit artiklar anpassade för redovisningskonsulter och redovisningschefer i flera år nu. Det är en liten skattkammare för dig som vill hänga med. Här hittar du relevanta tips och annan intressant läsning. Börja gärna med att prenumerera på Revisorns tips i vardagen genom att fylla i formuläret till höger, så får du länkar till de nya inlägg som läggs upp.  Om du behöver mer personlig service – ta kontakt med oss för ett förutsättningslöst möte. Vi har Redovisningskontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Skellefteå

Prenumerera på ”Revisorns tips” här!

LÖN

Så fungerar löneväxling

Löneväxla? Hur fungerar det? Att löneväxla är något som det pratas om i många situationer. Det ska hanteras både i räkenskaperna och skattemässigt, vilket betyder att tungan behöver hållas rätt i mun.

FÖRSÄKRING

Missa inte att uppdatera företagets försäkringsskydd!

Vi träffade en försäkringsmäklare för att ta reda på vad det är man bör tänka på. Att ha fel skydd om olyckan är framme kan vara ödesdigert.

REVISOR

Bra tips som hjälper dig att välja revisor

Att välja en revisor som passar företaget och verksamheten är A och O. Dessutom är det mycket viktigt att det personliga samarbetet fungerar. Här får du sex bra kriterier att utgå från när du/ni gör valet.

Norrländska deklarationsexperter

BOKSLUT

Förbered dig mentalt inför bokslutet

Vi bjuder på lite mental träning inför kommande bokslut. Här får du ett dokument som underlättar jobbet.