ekonomiansvarig-banner-1500x350

Gratis kunskap

för dig som är ekonomiansvarig

Är det du som har ansvar för företagets bokföring och ekonomi? Känner du dig lite ensam med dina siffror ibland? Då har du hamnat rätt. Här hittar du relevanta tips och annan intressant läsning. Börja gärna med att prenumerera på Revisorns tips i vardagen så får du länkar till de nya inlägg som läggs upp. Om du behöver mer personlig service – ta kontakt med oss för ett förutsättningslöst möte.

Ta del av vår skattkammare

Vi har skrivit artiklar anpassade för redovisningskonsulter och redovisningschefer i flera år nu. Det är en liten skattkammare för dig som vill hänga med. Kolla in våra artiklar här.

Prenumerera på Revisorns tips i vardagen

Vi erbjuder en ny kostnadsfri tjänst som heter ”Revisorns tips i vardagen”. Den är anpassad för dig som är ekonomiansvarig för ett aktiebolag och känner att du skulle behöva löpande tips som kan underlätta din vardag. Vi delar med oss av vår kunskap inom redovisning, skatt och revision. Till höger kan du skriva upp dig för en prenumeration. Vi skickar ut ett nyhetsbrev ungefär en gång per månad med artiklar som passar dig.

Så fungerar löneväxling

Löneväxla? Hur fungerar det? Att löneväxla är något som det pratas om i många situationer. Det ska hanteras både i räkenskaperna och skattemässigt, vilket betyder att tungan behöver hållas rätt i mun.

LÄS MER HÄR

Missa inte att uppdatera företagets försäkringsskydd!

Vi träffade en försäkringsmäklare för att ta reda på vad det är man bör tänka på. Att ha fel skydd om olyckan är framme kan vara ödesdigert.

LÄS MER HÄR

Bra tips som hjälper dig att välja revisor

Att välja en revisor som passar företaget och verksamheten är A och O. Dessutom är det mycket viktigt att det personliga samarbetet fungerar. Här får du sex bra kriterier att utgå från när du/ni gör valet.

LÄS MER HÄR

Förbered dig mentalt inför bokslutet

Vi bjuder på lite mental träning inför kommande bokslut. Här får du ett dokument som underlättar jobbet.

LÄS MER HÄR