Välkommen hit, du som är ansvarig för företagets ekonomi och bokföring

Är det du som har ansvar för företagets bokföring och ekonomi? Känner du dig lite ensam med dina siffror ibland? Då har du hamnat rätt. Här hittar du relevanta tips och annan intressant läsning.  Börja gärna med att prenumerera på Revisorns tips i vardagen så får du länkar till de nya inlägg som läggs upp. Om du behöver mer personlig service – ta kontakt med oss för ett förutsättningslöst möte. Fyll i formulären här nedan.

Prenumerera på Revisorns tips i vardagen

Vi erbjuder en ny kostnadsfri tjänst som heter ”Revisorns tips i vardagen”. Den är anpassad för dig som är ekonomiansvarig för ett aktiebolag och känner att du skulle behöva löpande tips som kan underlätta din vardag. Vi delar med oss av vår kunskap inom redovisning, skatt och revision. Till höger kan du skriva upp dig för en prenumeration. Vi skickar ut ett nyhetsbrev ungefär en gång per månad med artiklar som passar dig.

Ta del av vår skattkammare

Vi har skrivit artiklar anpassade för redovisningskonsulter och redovisningschefer i flera år nu. Det är en liten skattkammare för dig som vill hänga med. Kolla in vårt arkiv här.

Boka ett möte med oss

Många kunder som har bytt till oss gläder sig ofantligt över att vi svarar på vår e-post, ringer upp som lovat och även tar egna initiativ till kontakt. Vi är helt enkelt lätta att få kontakt med. Tänk att sådana små självklarheter kan vara så uppskattade!

Fyll i formuläret här till höger för en första kostnadsfri diskussion.

Så fungerar löneväxling

Löneväxla? Hur fungerar det? Att löneväxla är något som det pratas om i många situationer. Det ska hanteras både i räkenskaperna och skattemässigt, vilket betyder att tungan behöver hållas rätt i mun.  Klicka här för en beskrivning av hur man gör.

Bra tips som hjälper dig att välja revisor

Att välja en revisor som passar företaget och verksamheten är A och O. Dessutom är det mycket viktigt att det personliga samarbetet fungerar. Här får du sex bra kriterier att utgå från när du/ni gör valet.

Läs mer här.

Förbered dig mentalt inför bokslutet

Vi bjuder på lite mental träning inför kommande bokslut. Här får du ett dokument som underlättar jobbet.

Här får du råd och tips.

Smarta tips för smidigare ekonomihantering

Att regelbundet ta del av våra Tips och nyheter ger dig många intressanta tips. Vi tar även upp aktuella saker som påverkar både din – och vår – vardag. När du prenumererar på dem får du månadsvis ett utskick med de aktuella tipsen.

Prenumerera här

Missa inte att uppdatera företagets försäkringsskydd!

Vi träffade en försäkringsmäklare för att ta reda på vad det är man bör tänka på. Att ha fel skydd om olyckan är framme kan vara ödesdigert.

Här får du tillgång till många värdefulla råd på vägen.

Följ oss på:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Kontakt

Stockholm

Drottningholmsvägen 22, 2 tr
SE-112 42 Stockholm
Telefon: +46 8 54 54 25 00
Fax: +46 8 650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Stockholm

Skellefteå

Nygatan 67
SE-931 30 Skellefteå
Telefon: + 46 910 105 80
Fax: +46 8 650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Skellefteå

Göteborg

Gårdavägen 1
SE-412 50 Göteborg
Telefon: +46 31 530 190

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Göteborg