Företag

Ekonomisk rådgivning

Vi har en bred kunskap och erfarenhet för många typer av situationer som du som företagare hamnar i.

Våra rådgivare har revisions och redovisningskonsults bakgrund och har lång erfarenhet av rådgivning till både mindre och större svenska och internationella bolag. Vi har även ett stort kontaktnät av experter som vi kan koppla in i de frågeställningar som kräver extra specialistkunskap.

Exempel på rådgivningstjänster

RÅDGIVNING

Controller – få kontroll på företagets ekonomi

Vi erbjuder både mindre och medelstora bolag ett effektivt sätt att få kontroll på företagets ekonomi samt tillgång till en erfaren rådgivare som blir ditt bollplank i frågor inom ekonomi, redovisning & skatt. Med hjälp av oss så får du kontroll över bolagets ekonomi.

koncernstruktur

RÅDGIVNING

Start-up

Har du en start-up och vill träffa någon som kan hjälpa dig med en effektiv redovisningslösning och ge dig goda råd längs med vägen? Vi stöttar med digitala redovisningsverktyg och kloka råd, allt från att registrera bolaget till hjälp vid global expansion. Vi samarbetar idag med ett stort antal start-ups och våra rådgivare är erfarna.

RÅDGIVNING

Likviditet, budget & råd

Vi har lång erfarenhet av likviditetsplanering, upprättande av likviditetsbudget och rådgivning. Och vi har stor förstående för vikten av en bra likviditetsplanering. Vi kan hjälpa dig att komma igång och även ge dig de handfasta råd du behöver för att förbättra din likviditetssituation.

RÅDGIVNING

Due Diligence – företagsundersökning

Hittat ett bolag du vill köpa och vill genomföra en företagsundersökning för att hjälpa dig förstå vilka risker ett köp innebär? Eller vill du sälja ditt bolag och vill genomföra en förberedande Due Diligence för att korrigera eventuella felaktigheter och på det sättet öka trovärdigheten för ditt bolag? Revideco har lång erfarenhet av att genomföra företagsundersökningar på både större och mindre objekt.

Vill du veta mer om utdelning från
ditt bolag och 3:12-reglerna?

Vill du veta mer om utdelning från
ditt bolag och 3:12-reglerna?