Tjänster

Vi brinner för att leverera revision, redovisning och rådgivning av hög kvalitet till aktiebolag och andra företag. Vi har erfarenhet av de flesta branscher och storlekar, med ägarledda aktiebolag som vår primära målgrupp. Vår ambition är att hela tiden erbjuda högre kvalitet än de stora revisionsbyråerna för denna målgrupp, kombinerat med personligt engagemang och närhet.

Ibland ger sig revisorer och redovisningskonsulter på sådant som andra kan bättre, för att kunna debitera kunden så mycket som möjligt. Vi vet vad vi kan och inte kan. Vi strävar hela tiden efter den mest kostnadseffektiva lösningen för dig som kund. Naturligtvis hanterar vi allt som normalt förväntas, men finns det en effektivare lösning i vårt nätverk så hjälper vi dig att hitta den istället.

Läs mer om våra tjänster:

Se filmen!

Se på filmen där Revidecos Antti Niemi berättar om vad du kan (och bör) förvänta dig av en revisions- och redovisningsbyrå.

Vi bjuder på den första timmen

Det är lätt att börja ett samarbete med oss. Så här går det till:

Kontakta oss via telefon eller mail (använd kontaktformuläret nedan). Ange gärna om det är något särskilt du funderar över. Tid: vi hör av oss inom två arbetsdagar.
Vi träffas över en kopp kaffe (eller någon annan dryck), du får allmänna råd och vi går igenom dina behov. Tid: när det passar dig.
Vi återkommer med ett förslag på vad vi kan hjälpa dig med, just nu eller löpande, och vad det kommer att kosta. Tid: en-två veckor efter vårt möte. Så här långt är det inget du behöver betala för.
Om du gillar vårt förslag på tjänster och kostnader så startar vi ett – förhoppningsvis långvarigt och givande – samarbete. Tid: tidsbestämt eller tills vidare.
Vi hjälper dig. Ta del av Revisorns tips i vardagen.

Prenumerera här

Revidecos Start-up School ger dig en kickstart och hjälper dig som nyligen startat ett företag förbi några vanliga hinder.

Start up school boka dig här

Vill du veta mer om våra tjänster – boka ett möte. Vi bjuder på gott kaffe och en stunds givande information.

Boka möte här

Följ oss på:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Kontakt

Stockholm

Drottningholmsvägen 22, 2 tr
SE-112 42 Stockholm
Telefon: +46 8 54 54 25 00
Fax: +46 8 650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Stockholm

Skellefteå

Nygatan 67
SE-931 30 Skellefteå
Telefon: + 46 910 105 80
Fax: +46 8 650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Skellefteå

Göteborg

Gårdavägen 1
SE-412 50 Göteborg
Telefon: +46 31 530 190

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Göteborg