Caisa Westin

Auktoriserad revisor

Tel: 070-628 04 62
E-post: caisa.westin@revideco.se
På Revideco sedan

Om livet på Revideco

Vi bygger något nytt här i Göteborg, och det känns oerhört spännande att få vara en del av den framtid som nu formas. Den snabba utveckling som pågår inom IT och sociala medier medför ständigt nya utmaningar, och kräver ett stort mått av flexibilitet i synen på revision, redovisning och rådgivning.

Om jobbet på Revideco

Många tror att det är ”tråkigt” att jobba som revisor. Inget kan vara mer fel! Jag träffar massor av spännande människor och företag – i olika branscher, och i olika faser i sin utveckling. De flesta brinner för sin verksamhet, men vägen till framgång kan vara både lång och svår. Att få ta del av denna resa, och förhoppningsvis hjälpa till, är en fantastisk upplevelse som få andra yrken kan erbjuda. Jag är stolt över att många av mina kunder har valt att jobba med mig i många år, några ända sedan starten 1990!

Jag är aktiv inom vårt internationella nätverk MGI Worldwide, vilket innebär att vi har kontakter över stora delar av världen. Personligen har jag speciellt goda kontakter i Norden, Storbritannien, Holland och Tyskland. Vi på Revideco kan erbjuda våra kunder – och blivande kunder – hjälp både inom och utanför Sveriges gränser. Det är en stor styrka i dagens globaliserade värld tycker jag.

Vägen till Revideco

Jag är i grunden en smålandstös, född och uppvuxen i Växjö. Efter mina studier på handelshögskolan i Göteborg har jag dock blivet västkusten trogen. Min första anställning var på en medelstor revisionsbyrå i Göteborg, där jag senare även blev delägare. Efter mer än 20 år på samma arbetsplats började dock ett behov av nya utmaningar att tränga sig på, och när Revideco startade sitt kontor i Göteborg kände jag direkt att det var något för mig – något jag inte ångrar!

Om livet i största allmänhet

Jag bor vid havet i Kungsbacka, är gift och har två vuxna söner. Jag älskar att umgås med familj och vänner, gärna runt god mat och upplevelser såsom resor. Musik i alla former är en viktig del av mitt liv. Just nu sjunger jag i en kör, i alten i OF Vocalis. Under årens lopp så har jag fuskat med både gitarr och klarinett, samt provat på dans i många olika former, allt från hip hop till step. Jag älskar att resa och skaffa nya intryck. Det finns alltid något att lära i möten med nya människor och miljöer. Om livet blir stressigt så varvar jag gärna ner med en avkopplande vandring i vacker miljö, eller en kajaktur i vår underbara skärgård. Fast en spännande serie på Netflix eller HBO är inte heller fel.

Om det hemliga i livet

Under några år spelade jag dart i Göteborgsserien. Sedan är det kanske ingen större hemlighet att jag älskar Italien, och nån gång vill jag förverkliga mina bortprioriterade planer på att studera italienska i Italien. Keep your dreams alive!