Jens Malm

Auktoriserad revisor / Kontorschef

Tel: 070- 383 23 02
E-post: jens.malm@revideco.se
På Revideco sedan 2014

Om livet på Revideco

Det har varit väldigt roligt och lärorikt att få bygga upp något nytt här i Göteborg. Stimulerande och slitsamt om man vill summera det i 2 ord. Trots att det varit mycket jobb och man har fått uppgifter man inte trodde fanns, så har det varit en otroligt häftig resa. Nu är tanken att vi ska växa ännu mer och vi planerar att vara 8 anställda på vårt kontor inom 2 år.

Om jobbet på Revideco

Min roll har främst handlat om att etablera Revideco i Göteborg. Framför allt att bearbeta gamla och nya kontakter och förklara fördelarna med att jobba med oss. Nu när vi är igång med verksamheten har jag kommit mer in i jobbet med att arbeta direkt med kunderna och agerat rådgivare. Allt från aktieägaravtal till skattekonsultationer.

Vägen till Revideco

Jag har känt Revidecos VD Erik Emilsson i många år tack vare att den revisionsbyrå i Göteborg som jag arbetade på var medlem i det internationella nätverket MGI. Revisionsbyrån såldes sedan till en av de stora byråerna där jag jobbade i några år innan jag blev ekonomichef på ett grossistföretag inom VVS. Min kontakt med Erik fortsatte under hela tiden och vi kom sedan överens om att det skulle startas ett kontor i Göteborg med mig som ansvarig. Det kändes helt rätt!

Om livet i största allmänhet

Bor i Landvetter med fru och 2 döttrar. Har tidigare bott många år i Jämtland där jag kunde utveckla mitt stora intresse för utförsåkning. Är en friluftsmänniska och gillar att vara ute mycket i naturen.

Om det hemliga i livet

Jag har ett stort intresse för film och nästan sett allt på IMDBs topplistor. Trots att jag prenumererar på (nästan) alla streamingtjänsterna, så gillar jag att köpa filmerna och ha de hemma. Det är något speciellt att äga filmen än att bara streama den online.