Jens Malm

Auktoriserad revisor / Kontorschef

Tel: 070- 383 23 02
E-post: jens.malm@revideco.se
På Revideco sedan 2014

Om livet på Revideco

Det är roligt att få bygga upp något nytt och det finns mängder av företag i Göteborgsregionen som är potentiella kunder för oss.

Om jobbet på Revideco

Min roll handlar mycket om att etablera Revideco i Göteborg, framför allt att bearbeta gamla och nya kontakter och förklara fördelarna med att jobba med oss.

Vägen till Revideco

Har känt Revidecos VD Erik Emilsson i många år tack vare att den revisionsbyrå i Göteborg som jag arbetade på var medlem i det internationella nätverket Mgi. Revisionsbyrån såldes sedan till en av jättebyråerna där jag jobbade i några år innan jag blev ekonomichef på ett grossistföretag inom VVS. Min kontakt med Erik fortsatte under hela tiden och vi kom för en tid sedan överens om att det skulle startas ett kontor i Göteborg med mig som ansvarig. Det känns helt rätt!

Om livet i största allmänhet

Bor i Landvetter med fru och en dotter.

Om det hemliga i livet

Alla vet nog inte att jag var fänrik i det militära under två och ett halvt år. Det var mycket lärorikt. Framför allt lärde jag mig planera och att aldrig komma oförberedd. Det har jag stor nytta av fortfarande! Jag kan också ibland sakna att vara utomhus så mycket som jag var då.