Linus Sande

Revisor

Tel: 0735 – 35 93 92
E-post: linus.sande@revideco.se
På Revideco sedan: januari 2021

Om livet på Revideco

Jag började min resa på Revideco i januari 2021 då kontoret i Göteborg var i behov av att utöka personalstyrkan ytterligare. Att jobba på Revideco är väldigt familjärt, stämningen är positiv och vi ser om varandra. Jag känner mig väldigt välkommen, accepterad och får ta plats!

Om jobbet på Revideco

Mina främsta arbetsuppgifter är att bistå dem auktoriserade på Göteborgskontoret med revision och revisionsnära frågor. Det är mycket arbete under eget ansvar vilket passar mig. En härlig grej med Revideco är trots geografiskt läge jobbar alla kontoren tillsammans, det är en platt organisation där alla hjälps åt.

Revision är fantastiskt roligt då det ger en möjlighet att få jobba med ett brett utbud av kunder och samtidigt få insikter i många olika branscher. Det roligaste med yrket skulle jag vilja säga är att få se små företag utvecklas och bli större, att ta del av deras resa och hjälpa dem växa.

Vägen till Revideco

Jag är utbildad Civilekonom och kommer närmast från en revision- och redovisningsbyrå i Göteborg där jag började direkt efter min examination, där var jag anställd redovisningskonsult och jobbade med allt möjligt inom rollen. Mitt mål har alltid varit revision men jag valde att jobba med redovisning från början för att få bra insikt i det revisionen grundas på. Först efter 4 år kände jag mig redo för att fokusera på revision och då passade det väldigt bra med ett miljöombyte. Turligt nog fanns en tjänst ledig på Revideco, och här klickade det direkt!

Om livet i största allmänhet

Är uppvuxen i Skåne och fastnade på västkusten i Göteborg efter utbildning i Borås där jag träffade min fru, flyttade sommaren 2020 ut från storstaden och bor numera strax utanför Göteborg. För att nämna ett par av mina intressen rankar jag Crossfit, Golf och att sträckkolla tv-serier i topp 3, utöver att umgås med familjen. Annars trivs jag väldigt mycket i köket och kan spendera timtals med att baka eller laga mat, har ett väldigt stort kulinariskt intresse och välkomnar alltid nya idéer.

Om det hemliga i livet

Något som kanske inte många vet om mig är att jag har tävlat mycket i golf under tonåren, har tidigare varit singelhandicapare och utbildad golftränare. Numera håller jag mest igång med ett par rundor per år då det är en fantastisk rolig och social sport.