Oscar Eriksson

Redovisningskonsult

Tel: 070-5335386
E-post: oscar.eriksson@revideco.se
På Revideco sedan 2019

Om livet på Revideco

Jag gillar mentaliteten och ideologin om hur man driver företag som Revideco har. Kombinationen av frihet och ansvar är något som jag känner är unikt här jämfört med andra i samma bransch. Branschen förändras snabbt och jag tycker att Revideco hanterar dessa förändringar på ett unikt och bra sätt.

Om jobbet på Revideco

Jag gillar konsultrollen och att få arbeta med många olika typer av branscher. Roligast är att arbeta med mindre företag, främst enmanskonsulter.

Vägen till Revideco

Det hela började med ett löfte om gratis kaffe. Erik Emilsson, vår VD, är min kusin och jag brukade komma förbi kontoret när jag studerade på Handelshögskolan i Stockholm. Till slut blev jag kvar här och började jag jobba from 2003. Jag satt då på Jönköpingskontoret och lämnade tyvärr Revideco 2017 när det kontoret blev uppköpt av ett annat företag. Men nu är jag tillbaka igen sen oktober 2019 och det känns verkligen som att man har kommit hem igen.

Om livet i största allmänhet

Umgås mycket med familjen då jag har 3 barn i åldrarna 9-15 år, så det blir en hel del aktiviteter med dom. När vi har möjlighet, främst under vår och vinter, åker vi upp till Norrland och kör snöskoter. Utöver det är bilar och bilsport ett stort intresse, bland annat Formel 1.

Om det hemliga i livet

Varit med och vunnit Frälsningsarméns Melodifestival 1995.