Agneta Södergren

Auktoriserad lönekonsult FAR

Tel: 0910-383 05
E-post: agneta.sodergren@revideco.se
På Revideco sedan 2011

Om livet på Revideco

Det är en härligt familjär stämning där ingenting känns omöjligt. Det är många glada skratt här vilket ger en positiv atmosfär. Den här atmosfären tillsammans med proffsigheten tror jag gör att många kunder trivs här.

Om jobbet på Revideco

Mixen mellan intern redovisning, som jag arbetar med på deltid, och löner för kunder, passar mig mycket bra. Revideco har företag i många branscher och storlekar vilket gör att arbetet är varierat och utmanande.

Vägen till Revideco

Efter ekonomistudier i Umeå började jag 1984 på Hene-Sjöåker i Skellefteå som revisorsassistent. Därefter jobbade jag på Öhrlings i 10 år som revisorsassistent och senare även godkänd revisor. 1996 började jag som controller på Scandic Hotels i Skellefteå. 15 år senare blev jag en av de lyckliga på Revideco.

Om livet i största allmänhet

Jag och min man bor i radhus men har även sommarstuga vid havet i Burvik där vi tillbringar semestern. Vi har två vuxna barn som bor kvar i Skellefteå vilket är fantastiskt trevligt då vi även numera har barnbarn som vi vill umgås med. Jag tränar, läser böcker, ser på film, handarbetar, bakar, sjunger i kör och fixar gärna med inredningsprojekt hemma. Trädgårdspyssel gillar jag också.

Om det hemliga i livet

Jag gillar djur men är tyvärr ganska allergisk mot pälsdjur som jag gillar bäst. Jag är något höjdrädd så det undviker jag om jag kan.