Carolina Sandqvist

Lönekonsult

Tel: 070-332 02 01
E-post: carolina.sandqvist@revideco.se
På Revideco sedan 2021

Om livet på Revideco

Glädje, engagemang och kompetens är för mig ord som beskriver Revideco på ett bra sätt. En inkluderande och positiv atmosfär gör det lätt att trivas, både för oss anställda och våra kunder.

Om jobbet på Revideco

Jag jobbar både med lön och redovisning för kunder inom vitt skilda branscher, vilket gör arbetet varierande och utvecklande. Varje uppdrag är unikt och vi har ett nära samarbete med varje kund. Jag trivs med att jobba med många olika saker, jag lär mig något nytt varje dag och det blir aldrig långtråkigt!

Vägen till Revideco

Jag har tidigare jobbat med redovisning, lön och administration inom en rad olika branscher såsom dagligvaruhandel, metallåtervinning, gruvindustri, medicinsk teknik, idrott och skola. Genom en tidigare kollega kom jag i kontakt med Revideco och i augusti 2021 tillträdde jag min tjänst här.

Om livet i största allmänhet

Jag och min man har två utflugna söner och bor i Byske, nära hav och älv. Jag gillar att pyssla i vår trädgård, läsa och träna, gärna på cykel. Jag är en passionerad återbrukare och skapar gärna något nytt av gamla saker, både med hjälp av symaskin och skruvdragare.

Om det hemliga i livet

Jag äger en ”landsvägsracer” och är rätt bra på att rensa vattenlås.