David Marklund

Affärsrådgivare

E-post: david.marklund@revideco.se
På Revideco sedan 2017

Om livet på Revideco

Det är uppsluppet och inte så strikt. Kunder kan komma i sina arbetskläder och vi som jobbar här behöver inte ha skjorta och slips. Alla hoppar in och hjälper varandra där det behövs.

Om jobbet på Revideco

Jag är något så ovanligt som både bonde och redovisningskonsult samtidigt. Hemma i Holmfors, två mil från Skellefteå, har jag 250 tjurar plus jord och skog. Men jag har allt mer börjat gilla att arbeta med siffror. Tanken är att jag ska kunna kombinera mina två jobb på ett sätt som blir fördelaktigt för Revidecos kunder inom jord- och skogsbruk. Jobbar här mycket tillsammans med Roland och drar nytta av hans långa erfarenhet.

Vägen till Revideco

Jag tog över gården när jag var i 20-årsåldern och min styvfar avled. Sedan dess har jag drivit det som eget företag och allt mer insett att jordbruk numera måste skötas som vilket annat företag som helst. Med det som bakgrund har jag gått distansutbildning i ekonomi och kontorschefen Bitte fick höra talas om det och kontaktade mig – och här är jag nu!

Om livet i största allmänhet

Jag har fru och en dotter. De jobbar inte på gården, men jag har en anställd som håller ställningarna när jag jobbar här. Vår familj älskar att resa, jag tror att det är enda sättet för en bonde att koppla av ordentligt. Thailand är favoritmålet.

Om det hemliga i livet

När jag var yngre hade jag en samling hockeykort som tyvärr försvann. För inte så länge sedan fick jag ett ryck och köpte cirka 200 av mina gamla favoriter på nätauktioner. Det kostade en slant men det är så kul att sätta sig ner och titta på korten och återuppleva ungdomen!