Emilie Roslund

Auktoriserad revisor

E-post: emilie.roslund@revideco.se
På Revideco sedan 2021

Om livet på Revideco

Tillvaron på Revideco är rolig, inspirerande och hemtrevlig. Det som karaktäriserar vardagen på byrån mest för mig är gemenskapen, omtanken för varandra och omtanken för våra kunder. Jag trivs som fisken i vattnet och längtar till måndagar!

Om jobbet på Revideco

Jag jobbar som Auktoriserad revisor på Revideco och har ett brinnande engagemang för att hjälpa företagare med stort som smått, i tillägg till den lagstadgade revisionen. Som revisor har jag förmånen att få träffa otroligt många olika människor och deras verksamheter, vilket är väldigt spännande och givande. Nya frågor dyker upp hela tiden och man utmanas ständigt till utveckling.

Vägen till Revideco

Jag är utbildad civilekonom i grunden och började min yrkesmässiga resa i branschen på PwC i Skellefteå. Där jobbade jag cirka 8 år med revision innan jag hade turen att få bli del av Revidecos glada gäng.

Om livet i största allmänhet

Jag är gift, har två små barn och bor i en villa i Skellefteå. Vi gillar att vara aktiva i vår familj och är gärna utomhus, året runt! Resor blir det oftast till grannlandet där barnens farmor och farfar bor.

Om det hemliga i livet

Jag är ursprungligen från Norsjö, men har dock aldrig spelat volleyboll utan hamnade istället i simbassängen som det vattendjur jag var som liten. Skellefteå blev min hemmaklubb och tävlingsmänniskan tog mig snabbt till den nationella arenan. Jag är både före detta svensk mästarinna på juniornivå, innehavare av klubb- och Norrländska rekord, och har tävlat på SM och världscupen många år.