Magnus Nilsson

Affärsrådgivare & Kontorschef

Tel: 0910-383 20
E-post: magnus.nilsson@revideco.se
På Revideco sedan 2019

Om livet på Revideco

Är rätt så ny på företaget men känner att jag har kommit in på ett bra sätt. Härliga kollegor och trevlig stämning så jag trivs jättebra.

Om jobbet på Revideco

Jag kommer arbeta rätt brett med olika uppgifter, både internt och med kunder. Men det jag ser mest fram emot är att arbeta som affärsrådgivare åt våra kunder. Vi har många små ägarledda företag här och det ska bli kul att få agera bollplank med de och stötta deras verksamhet på det sättet.

Vägen till Revideco

Utbildad civilekonom i grunden. Innan Revideco arbetade jag som redovisningschef på Ernst & Young i 5,5 år. Jag kände till Revideco sen innan då de har ett väldigt gott rykte på stan och det är kul att få börja på en lokal byrå, men som ändå känns stor.

Om livet i största allmänhet

Är nybliven förälder, första barnet, så det är mycket nytt och spännande som händer där. Annars är jag en sport- och friluftsmänniska. Gillar att vara ute i naturen och röra på mig. Jakt är en stor del av mitt liv. Jag och älghunden tillbringar många dagar ute i skogen under jaktsäsongen. Jag har också ett brett sportintresse och antalet ”TV-timmar” blir nog alldeles för stort vissa perioder. Följer de flesta sporterna, men främst hockey och vinterstudion.

Om det hemliga i livet