Paulina Nyström

Om jobbet på Revideco

Jag har fått det jobb jag drömt om som redovisningskonsult på Revideco. Eftersom jag är relativt ny på kontoret så hjälper jag de övriga konsulterna med deras kunder, men kommer eftersom även att ha egna kunder.

Om vägen till Revideco

Jag har alltid gillat papper och siffror och jobbade på olika företag med ekonomi, administration och enklare bokföring. Gjorde sedan slag i saken och utbildade mig till redovisningsekonom på Norrlands yrkeshögskola. Praktik gjorde jag här och sedan blev jag anställd vid årsskiftet 2013.

Om hemliga jobbdrömmar

När jag var liten hämtade mamma blanketter åt mig som jag fyllde i och drömde om att jobba på bank! Att jobba med djur, t ex som veterinär, har varit ett annat spår innan det nuvarande tog överhanden.

Om livet på Revideco

Jag är så lycklig, det kan inte bli bättre! Underbara och hjälpsamma arbetskamrater som kan oerhört mycket och gärna hjälper till. Vi har också alltid nära till skratt.

Om livet i största allmänhet

Bor med min sambo och mina ragdoll-katter i Kåge, en mil norr om Skellefteå. Katterna upptar en stor del av mitt liv, jag bedriver också en uppfödning i mindre skala. Trädgård och fotografi är två andra intressen.

Om det hemliga livet

Blev utsedd till ”fjällens konditor” när min sambo och jag vistades mycket i hans hemtrakt i Tärna. Jag bakar gärna och bjuder på något gott. Har också tränat dressyrkörning med häst.

Följ oss på:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
Paulina Nystrom
Paulina Nyström, redovisningskonsult.

Kontakt

Stockholm

Drottningholmsvägen 22, 2 tr
112 42 Stockholm
Telefon: 08-54 54 25 00
Fax: 08-650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Stockholm

Skellefteå

Nygatan 67
931 30 Skellefteå
Telefon: 0910-105 80
Fax: 08-650 85 17

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Skellefteå

Göteborg

Gårdavägen 1
412 50 Göteborg
Telefon: 031-530 190

MER OM REDOVISNING OCH REVISION I Göteborg