Paulina Nyström

Redovisningskonsult

Tel: 0910-383 44
E-post: paulina.nystrom@revideco.se
På Revideco sedan 2013

Om livet på Revideco

Jag är så lycklig, det kan inte bli bättre! Underbara och hjälpsamma arbetskamrater som kan oerhört mycket och gärna hjälper till. Vi har också alltid nära till skratt.

Om jobbet på Revideco

Jag har fått det jobb jag drömt om som redovisningskonsult på Revideco. Eftersom jag är relativt ny på kontoret så hjälper jag de övriga konsulterna med deras kunder, men kommer eftersom även att ha egna kunder.

Vägen till Revideco

Jag har alltid gillat papper och siffror och jobbade på olika företag med ekonomi, administration och enklare bokföring. Gjorde sedan slag i saken och utbildade mig till redovisningsekonom på Norrlands yrkeshögskola. Praktik gjorde jag här och sedan blev jag anställd vid årsskiftet 2013.

Om livet i största allmänhet

Bor med min sambo och mina ragdoll-katter i Kåge, en mil norr om Skellefteå. Katterna upptar en stor del av mitt liv, jag bedriver också en uppfödning i mindre skala. Trädgård och fotografi är två andra intressen.

Om det hemliga i livet

Blev utsedd till ”fjällens konditor” när min sambo och jag vistades mycket i hans hemtrakt i Tärna. Jag bakar gärna och bjuder på något gott. Har också tränat dressyrkörning med häst.