Ulrika Nyman

Redovisningskonsult

Tel: 0910-383 45
E-post: ulrika.nyman@revideco.se
På Revideco sedan 2013

Om livet på Revideco

Revidecoandan som vi ofta pratar om speglar sig varje dag på kontoret. En familjär, avslappnad men samtidigt professionell atmosfär gör att våra kunder och vi som anställda trivs väldigt bra. Hos oss är det många skratt som delas dagligen.

Om jobbet på Revideco

Som redovisningskonsult på Sveriges bästa arbetsplats kan man inte annat än att trivas. Mina arbetsuppgifter varierar i samma utsträckning som mina kunders olika verksamheter. Variationen är både rolig och utvecklande.

Vägen till Revideco

Har alltid arbetat med ekonomi med undantag för några år som jag arbetade som annonsförsäljare på Skellefteå Lokala Telefonkatalog. Efter en kort tid som egen företagare sökte jag jobb på Revideco och hade turen att få det.

Om livet i största allmänhet

Bor i villa i Ursviken med min man och numer bara ett av våra två barn då dottern flyttat hemifrån. Vi har oftast något bygg- eller renoveringsprojekt igång både inom- och utomhus. Tycker om att påta i trädgården, umgås med vänner, resa, läsa och att shoppa.

Om det hemliga i livet

Tror alltid att jag ska lyckas med mina bakverk som Leila Lindholm när jag tar fram mina fina pastellfärgade skålar och slevar men gör det aldrig! Tycker däremot om att laga god mat och provar gärna något nytt. Följer aldrig ett recept annat än när jag försöker vara Leila då…