Anna-Karin Eriksson

Redovisningskonsult

Tel: 08- 54 54 25 28
E-post: anna-karin.eriksson@revideco.se
På Revideco sedan 2015

Om livet på Revideco

På Revideco är det en generös arbetskultur där alla är lika värda och delaktiga i både stort och smått. Det är inte så hierarkiskt, det gillar jag.

Om jobbet på Revideco

Jag arbetar främst med små – mellanstora tjänste- konsultföretag. I huvudsak med inriktning mot redovisningsfrågor, ekonomiska konsultationer, bokslut och årsredovisning.

Vägen till Revideco

Innan Revideco arbetade jag under långtid på en annan mellanstor revisionsbyrå här i Stockholm. Jag fastade främst för Revideco´s filosofi och värdegrund som skiljer sig en hel del från andra byråer i våran bransch. Trivs väldigt bra här.

Om livet i största allmänhet

Bor i villa med sambo och två barn. Oftast har vi något projekt på gång med huset eller på tomten. Därutöver blir det en hel del skjutsande på kvällarna och helgerna av barnen till olika idrottshallar och fotbollsplaner runt om i hela Stockholm. För att utnyttja dagen maximalt går jag upp väldigt tidigt och tränar militärträning som alltid är utomhus i alla väder året runt.

Om det hemliga i livet

Har inget hemligt liv direkt men ett mål inom snar framtid är att genomföra Höga Kusten Trail som är 4,3 i Sveriges vackraste natur.