Antti J. Niemi

Auktoriserad revisor, VD

Tel: 08-54 54 25 11
E-post: antti.niemi@revideco.se
På Revideco sedan 2005

Om livet på Revideco

Jag kommer från en företagarfamilj och här får jag jobba med frågor som betyder något för företagare. Det gillar jag.

Om jobbet på Revideco

Jag jobbar i huvudsak med ägarledda bolag och stödjer dem med revision och råd. Spridningen i storlek och vad företagen sysslar med är stor, vilket gör att jag har en inblick i många olika branscher. Jag har också jobbat med växande bolag i många år, varav flera numera är större bolag. Sådant blir jag glad av.

Vägen till Revideco

Jag har drivit krog, varit FN-soldat, barmanager på en lyxkryssare, jobbat på auktionshus, varit ekonomichef m m. Jag har trippelexamen från Handels, Ek. mag. i företagsekonomi, fil. kand. i handelsrätt och fil. kand. i statistik. Kanske en okonventionell bakgrund, som å andra sidan passar bra på ett okonventionellt företag!

Om livet i största allmänhet

Kommer från Motala. Bor i Bromma. Är gift med Eeva och har en son. Gillar att njuta av livet genom att titta på The Big Bang Theory, inventera vinkällaren eller röka en cigarr.

Om det hemliga i livet

Vågsurfare. Bodde i Baskien i ett år, hiskligt bra surfing i Biscayabukten. Nästan lika bra som i Costa Rica.

Tips från Antti

Dra nytta av Anttis kunskaper. Han är en av dem på Revideco som hjälper dig i din vardag genom sina inlägg här på webbsajten. Ta till exempel en titt på det här som handlar om hur mycket utdelning du som är hel- eller delägare i ett aktiebolag kan ta. 

Eller gå direkt till alla tips och nyhetsinlägg.