Cigdem Özdemirok

Redovisningskonsult

Tel: 08-54 54 25 07
E-post: cigdem.ozdemirok@revideco.se
På Revideco sedan 2020

Om livet på Revideco

Sedan dag ett känns det som att jag har hamnat rätt, jag har fått en väldigt familjär känsla från mina medarbetare och att jag har tryggheten att be om hjälp från kollegor när man har frågor.

Om jobbet på Revideco

Jag är en redovisningskonsult och arbetar med det mesta inom redovisning, allt från löpande bokföring till månadsavstämningar.

Vägen till Revideco

Efter att jag har jobbat inom turistbranschen en stor del av mitt arbetsliv valde jag att omskola mig och valde att studera till att bli en redovisningsekonom. Efter en tvåårig yrkesutbildning och en praktik på Revideco fick jag möjligheten att jobba kvar.

Om livet i största allmänhet

Jag har som intressen att resa och upptäcka nya delar av världen samt baka och laga mat. Utanför jobbet gillar jag att umgås med familj och vänner och ha långa samtal om livet i allmänhet.

Om det hemliga i livet

Är en väldigt öppen person och bjuder gärna på mig själv, har därav inga stora hemligheter. Dock är det inte många som vet att jag har som dröm att någon gång resa till rymden. Något som inte är lika hemligt är att jag är ett superfan av Vänner serien och kan i princip alla scener och dialoger utantill.