Eva Remnelius

Auktoriserad redovisningskonsult, Affärsrådgivare

Tel: 072-216 30 74
E-post: eva.remnelius@revideco.se
På Revideco sedan 2023

Vägen till Revideco

….gick över en bro … – Hicka föll i och jag gick förbi! Nej, skämt åsido. Jag släppte juridikstudierna för företagsekonomi och hamnade så småningom på en lunchrestaurang där mitt sällskap, en kollega på en annan byrå presenterade mig för vår VD Antti Niemi, varefter jag kom att följa Anttis och Revidecos resa på sociala medier. Många goda intryck och en och annan branschkollegas fina vitsord gjorde att jag hörde mig för om en öppning och här är jag nu.  

 

Om livet på Revideco

Tänk dig en platt organisation, där du jobbar med frihet under ansvar och har stora möjligheter till en flexibel vardag. Du möter en rik flora av företagare, inspireras av driftiga entreprenörer från alla branscher, håll och kanter. Du har runt sjuttio genomtrevliga kollegor med olika kompetenser och erfarenheter att samarbeta och utvecklas med. Jag tror du blir kvar här ett tag.

Om jobbet på Revideco

Min roll är att stötta och ge vägledning och råd till våra kunder och mina kollegor om sådant som rör redovisningen i allmänhet, driften av den ekonomiska verksamheten hos våra kundföretag och att utgöra ett bollplank och en tolk av redovisningsdata så att värdefulla, meningsfulla beslut kan fattas. Jag är gärna med tidigt i tankar och funderingar framåt. Låt oss träffas!

Om livet i största allmänhet

Jag har en egen, varierande dialekt, som kommer av att ha vuxit upp i skånska Landskrona i en Stockholms-familj. Har bott i Stockholm sedan jag gick ut gymnasiet och har nu rotat mig i Täby. Du känner nog igen mig bättre på min humor än på min dialekt. Jag är dotter, syster, sambo, mamma, bonusmamma, bonusfarmor, moster, matte och bästis. Samt chef över tvättmaskinen. Men inte köket.

 

Om det hemliga i livet

Hemligheter tycker jag inte om. Jag är inte säker på att jag har några. Inga som jag talar om i vart fall. Dina hemligheter talar jag inte heller om, det får du hålla på med själv. Hör av dig om du undrar över bron och Hickan, så ska du få lära dig min engelsklärares gamla ramsa. Funkar varje gång.