Ingrid Chen

Redovisningskonsult / Revisor

Tel: 08-54 54 25 13
E-post: ingrid.chen@revideco.se
På Revideco sedan

Om livet på Revideco

Det känns roligt att gå till jobbet varje dag. Jag gillar att vi börjar de flesta dagar med en gemensam fika, det känns nästan som att vi är en familj, en trevlig början av en arbetsdag! Vi har en ganska platt organisation här på Revideco, alla som jobbar här är med och bidrar och påverkar, det känns bra!

Om jobbet på Revideco

Vi jobbar med mindre och medelstora ägarledda företag, jag tycker det är kul att man jobbar med kunder från olika branscher och att vi alltid försöker se till helheten. Det är varierade arbetsuppgifter och alltid något nytt på gång.

Vägen till Revideco

Jag har alltid haft ett stort intresse för ekonomi och matematik. Efter 13 år i resebranschen ville jag ha mer utmaning och mer personlig utveckling, läste till Internationell redovisningsekonom, och gjorde min praktik på Revideco. Efter examen fick jag anställning här och det känns helt rätt.

Om livet i största allmänhet

Uppvuxen i Ningbo, en hamnstad nära Shanghai. Jag flyttade till Peking när jag var 17 år och pluggade svenska i fyra år där. Efter 7 år i Peking flyttade jag till Sverige p g a kärleken. Jag bor med familjen i Sollentuna och har två barn. Är en typisk familjemänniska som också gillar att läsa och resa.

Om det hemliga i livet

Det vore spännande om jag kan jobba med fler kunder som har anknytning till Kina, så att jag i vår rådgivning och konsultation även kan bidra med min kunskap i det kinesiska språket och kulturen.