Janette Nahlbom

Revisor

Tel: 073-327 8112
E-post: janette.nahlbom@revideco.se

Om livet på Revideco

Livet på Revideco är härligt med en massa skratt och stöd eftersom det är en organisation där alla finns för varandra och verkligen är starka tillsammans. Det tycker jag är viktigt i livet! Här känner jag mig trygg och att jag utvecklas.

Om jobbet på Revideco

Revideco är den första kombibyrå som jag arbetar som revisor på sedan början av 2023. Det är ett roligt yrke eftersom det är utmanande, framförallt med revision på bostadsrättsföreningar. Vad gör livet roligare om inte utmaningar? 😉

Vägen till Revideco

Jag har före Revideco pluggat i olika högskolor och universitet samtidigt som jag arbetat i butik. Efter en kandidatexamen i ekonomi och diplom från yrkeshögskola fick jag arbetet som redovisnings- och lönekonsult i ungefär fyra år i Göteborg medan min kompis från skolan arbetade på Revideco.

Självklart jobbade jag från huvudstaden, Stockholm i mitt hjärta! Men under hela min anställning så rekommenderade min kompis mig Revideco och nu är jag äntligen här och trivs väldigt bra.

Om livet i största allmänhet

Jag är yngst i en syskonskara om sex barn och med det sagt så har jag förstås en massa syskonbarn, fler än ett fotbollslag. Med en på avbytarbänken än så länge haha! Uppskattar högst trevliga pratstunder med familj och vänner.

Om det hemliga i livet

Får jag tillfälle så drejar jag gärna en skål eller två framför Siljan.