Jenny Holmström

Auktoriserad revisor,

Kontorschef 

Tel: 08-54 54 25 05
E-post: jenny.holmstrom@revideco.se
På Revideco sedan 2011

Om livet på Revideco

Revideco är lite som en familj. Vi tycker inte lika ibland, men kan lösa det på ett informellt sätt. Det är en annorlunda organisation att jobba i och jag trivs bra.

Om jobbet på Revideco

Det är intressant att få följa kundernas ”livsöden” och att vara med och ta hand om människors skötebarn. Att jobba med revision är ett varierande och socialt yrke. Jag kom från stort företag i Umeå till denna lilla organisation där man får synas och vara med och påverka på ett annat sätt.

Vägen till Revideco

Var rätt nöjd med jobb och boende i Umeå, men önskade ett mer utvecklande jobb. När en kompis som jobbade på Revideco ringde tog jag steget. Efter några år på Revideco ville jag pröva något annat, gick till en större revisionsbyrå i ett par år, men nu är jag tillbaka igen. Känns som hemma.

Om livet i största allmänhet

På fritiden tränar jag mycket. Hemma i Umeå spelade jag i ett fotbollslag. Nu är jag spinninginstruktör och får andra att svettas. En vecka innan flytten till Stockholm blev jag sambo. Nu bor vi i Solna och har en liten Arvid som älskar att hålla mamma och pappa sysselsatta.

Om det hemliga i livet

Lagar mat och bakar mycket. Gillar att testa och experimentera. Ibland blir det bra, ibland inte…