Kirsi Rönnlycke

Auktoriserad redovisningskonsult

Tel: 073-048 61 83
E-post: kirsi.ronnlycke@revideco.se
På Revideco sedan 1999-2008, 2023 –

Om livet på Revideco

Det finns en stor omsorg för varandra som kollegor och anställda på Revideco. Det märks i både stort och smått. Man vågar fråga varandra hur man mår, och man får gehör när man behöver stöttning. Det är en glad och munter samling kollegor som är nyfikna och engagerade. Både i andra, och i kunderna. Det smittar nämligen av sig från ledningen.

Om jobbet på Revideco

Jag jobbar idag med internationella kunder, vilket är oerhört roligt. Frågorna är högt och lågt. Förtroendet är enormt – vi är deras partner när de etablerar sig i Sverige. Det är spännande att få följa deras resa till Sverige, och då få lotsa dom i vårt system. Men det sätter också mina kunskaper på prov – jag behöver hålla mig uppdaterad på i princip alla områden, vilket jag tycker om – man blir ju aldrig fullärd som redovisare eller rådgivare.

Vägen till Revideco

Ja, mitt första jobb efter studierna blev Revideco, en spontan ansökan innan fullföljda studier blev att jag stannade – i nio år. Jag valde att prova annat efter föräldraledigheten och det blev en krokig resa med både eget företag och anställningar. Sett i backspegeln släppte jag inte riktigt taget om Revideco när jag lämnade – vi har haft kontakt, vi har haft uppdrag, vi har bollat frågor och vi har framför allt alltid haft en stor respekt och glädje i att åter ses.

Så när jag kände för nya utmaningar ringde jag Antti. Det sade klick och nu är jag tillbaka!

Om livet i största allmänhet

Jag och familjen (make och son) har ett stort intresse av skidåkning och natur. Vi är gärna ute i snön så snart tillfälle ges. Att kunna ge sig ut i skogen nära där vi bor är lyxigt. Men vi tillbringar också en hel del tid vid sjön i Dalarna där vi har ett mysigt ställe att åka till. Resa och umgänge är viktigt, precis som musik.

Om det hemliga i livet

Förutom att försöka vara överens med vad som får och inte får klassas som ogräs i min trädgård är jag en bokslukare. Eller idag snarare en lyssnare. En Håkan Nesser eller Jussi Adler Olsen. Annars är det film och serier som gäller. Gärna smarta mordgåtor eller en action utan våld.