Madeleine Beijer

Auktoriserad revisor

Tel: 08-54 54 25 23
E-post: madeleine.beijer@revideco.se
På Revideco sedan 2011

Om livet på Revideco

I takt med att jag får allt fler egna kunder blir det en större utmaning i jobbet. Det är roligt när kunderna hör av sig och undrar över allt möjligt och det blir min uppgift att hitta svaren.

Om jobbet på Revideco

Jag började på Revideco 2011 och jobbar heltid sedan januari 2013 så jag känner mig fortfarande rätt ny. Jobbet erbjuder ständigt utvecklingsmöjligheter och nya utmaningar att ta sig an.

Vägen till Revideco

Har jobbat med lite av varje, bl a som croupier, bartender och charkansvarig på ICA. Jag har också rest en hel del och bott en tid i Australien. Därefter utbildade jag mig i ekonomi på Stockholms universitet med inriktning på att bli revisor. Jag började jobba här under min utbildning.

Om livet i största allmänhet

Bor i Vällingby med min sambo och vår labrador som jag gärna går långa promenader med. Annars försöker jag komma iväg och resa så mycket som möjligt, gärna till Asien. Ibland som bekväm charterturist och ibland mer egenkomponerade resor.

Om det hemliga i livet

Känner mig rätt vanlig, går i och för sig på fotboll (Hammarby är laget) så ofta jag hinner. Jag spelade själv tills jag var 20 år, både i Hammarby och AIK. Har dock lämnat livet som engagerat ”fan” bakom mig.