Sara Brandin

Redovisningskonsult 

Tel: 08-54542518
E-post: sara.brandin@revideco.se
På Revideco sedan 2019

Om livet på Revideco

Det är en väldigt bra stämning på Revideco med trevliga och professionella kollegor. Ansvarskänslan är hög och det är alltid välkommet att fråga andra om hjälp och stöd när man behöver det.

Om jobbet på Revideco

Som revisor på Revideco jobbar jag främst med revision av små och medelstora ägarledda aktiebolag. Men jobbet som revisor är väldigt varierat och ofta jobbar jag även med bokslut, årsredovisningar, deklarationer och löpande bokföring.

Vägen till Revideco

Jag har under mitt yrkesliv testat på flera olika yrken, främst säljare och lärare, och även bott utomlands en del. Bland annat bodde jag en längre tid i Brasilien. Mina tidigare erfarenheter tror jag är värdefulla i jobbet som revisor på Revideco. Jag är utbildad civilekonom, och att jag hittat tillbaka till ekonomyrket känns helt rätt.

Om livet i största allmänhet

Träning och personlig utveckling är en viktig del av mitt liv. Förutom det tycker jag om att umgås med mina vänner och att träffa nya människor.

Om det hemliga i livet

Jag tycker det är intressant med omvärldsbevakning och är öppen för att ta del av andras syn och åsikter för att bygga vidare mina egna.